Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyenlem a nagy melleimet-me...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlem a nagy melleimet-meg lehet szokni?

Figyelt kérdés
75/C-s melleim voltak , ami pont jónak tűnt a testalkatomhoz képest(92/62/90 voltam 170 centihez).Fogamzásgátlót kezdtem el szedni kb 3 hónapja.A melleim iszonyatosan megnőttek(D/E kosár -márkától függ; XLes felső kell az S-es nadrágjaimhoz), máshová nem híztam.A dekoltázsomat állandóan bámulják, az edzőteremben beszólogatnak rosszindulatúan(szilikon ,stb), nem találok magamra normális egybe ruhát sem (ami felül jó,az alul lóg)/szexi melltartót sem (mindenhol a B-s, A-s ritkán C-s melltartókat árulják).Sportmelltartót is alig tudtam találni.A barátom is állandóan a melleimen lóg, szó szerint : miközben beszél hozzám a melleimet fogdossa és nézegeti -nézhetne a szemembe is (előtte 1 évig tök jól megvoltunk).Hason már nem is tudok aludni.A régi ruháimat már nem tudom hordani-kivéve a nadrágokat.A pohár akkor telt be,amikor elmentem kabátot venni .Csak 1 db volt belőle, az eladó végigmért és azt mondta ,hogy nem hinné hogy kapni fognak olyan méretet ami engem mellben beérne!(mintha valami tank lennék).
2010. ápr. 8. 21:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Akkor operáltasd le - akkor biztos, hogy nem a melleidért szeretnek majd.

Azért megkérdezném, hogy te egy gyenge, csúnya arcú - vagy egy szép, izmos srácot választanál? Ha egyébként hasonlóak, nem bunkók, stb.

Miért is baj, ha kiemelkedő adottságaid vannak?

2010. ápr. 11. 00:34
 22/23 A kérdező kommentje:

ha pasi vagy :ha téged a szerszámméreted miatt másképp kezelnének,nem tudom hogy esne...

növessz melleket és meglátjuk hogy bírnád!egy csomó azelőtt természetes dolog problémás pl egy sima ölelés , futás, hason alvás,stb .

2010. ápr. 11. 12:30
 23/23 anonim ***** válasza:

"ha téged a szerszámméreted miatt másképp kezelnének,nem tudom hogy esne..."

Másképp is kezelik, nem tudtad?

Igazad van, ha kényelmetlenül érzed magad, és megértem a többi aggályodat is.

De nem ártana, ha felfognád végre: ez NAGYON előnyös is lehet neked!

2010. ápr. 12. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!