Szégyenlem a melleimet! Bár nem tudok ellene mit tenni, még is zavar. Szerintetek vállalható?
Figyelt kérdés
17/L vagyok és nagyon nem vagyok büszke rájuk :(
A véleményetek érdekel,kulturális keretek között természetesen!
Nem tudok mit tenni ellene sajnos,de önbizalomhiányos vagyok,és érdekel,mennyire vészes a helyzet..
2012. febr. 15. 23:02
21/29 anonim 

válasza:

"érdekes, hogy itt mindenki elkezdi nyalni a kérdező seggét, pedig tudja magában, hogy abszolút nem szép mell... szánalmas képmutatás..."
Hát nekem spec jobban bejön a kisebb tinis mell, egy ekkora mell amit te linkeltél már megváltoztatja az egész testképet, ez max egy MILF-en áll jól én szerintem.
22/29 anonim 

válasza:

Nekem tényleg bejön. Nem mondom, hogy álomcickók, de el tudnék szórakozni velük. Az anyázós paraszt vagyok.
23/29 anonim 

válasza:

Az a baj, hogy az első 3 képen fel van emelve mindkét kezed, így a cickóid is másképp állnak, mint alap helyzetben. A melltartós kép alapján nincs velük gond :D Én ellennék velük.
24/29 anonim 

válasza:

mosmár írhatna a kérdező is valamit
25/29 A kérdező kommentje:
:) Örülök,hogy nem annyira gáz,de megmondom őszintén sokat nem segített.Ocsmány vagy nem,ez van:) Te sem tudsz mit kezdeni,ha kicsi a kukac,nem(Kedves Kulturálatlan Tuskók)?:)
Köszönöm az értelmes válaszokat:)
2012. febr. 16. 18:32
26/29 anonim válasza:
szerintem ezt nem itt kellett volna megkérdezni.elég lett volna a párodtól talán. szerinted: mutogatni kell mindenkinek,vagy esetleg csak annak,akit érdekel. mondjuk ez az én véleményem.van ami szerintem nem közhirré tétetik!!!
28/29 anonim 

válasza:

fúde utálom az ilyen beképzelt embereket mint ez a linkelgetős forma-.- amúgy szerintem semmi baj velük..ha nagyon zavar,hogy kisebb,akkor vegyél fel egy szolidabb push-up melltartót,nekem a "formázásban" elég sokat segített:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!