Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szégyenlem a melleimet! Bár...

Szégyenlem a melleimet! Bár nem tudok ellene mit tenni, még is zavar. Szerintetek vállalható?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és nagyon nem vagyok büszke rájuk :(

A véleményetek érdekel,kulturális keretek között természetesen!

Nem tudok mit tenni ellene sajnos,de önbizalomhiányos vagyok,és érdekel,mennyire vészes a helyzet..

2012. febr. 15. 23:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

"érdekes, hogy itt mindenki elkezdi nyalni a kérdező seggét, pedig tudja magában, hogy abszolút nem szép mell... szánalmas képmutatás..."

Hát nekem spec jobban bejön a kisebb tinis mell, egy ekkora mell amit te linkeltél már megváltoztatja az egész testképet, ez max egy MILF-en áll jól én szerintem.

2012. febr. 16. 00:50
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tényleg bejön. Nem mondom, hogy álomcickók, de el tudnék szórakozni velük. Az anyázós paraszt vagyok.
2012. febr. 16. 01:02
 23/29 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az első 3 képen fel van emelve mindkét kezed, így a cickóid is másképp állnak, mint alap helyzetben. A melltartós kép alapján nincs velük gond :D Én ellennék velük.
2012. febr. 16. 16:08
 24/29 anonim ***** válasza:
mosmár írhatna a kérdező is valamit
2012. febr. 16. 16:14
 25/29 A kérdező kommentje:

:) Örülök,hogy nem annyira gáz,de megmondom őszintén sokat nem segített.Ocsmány vagy nem,ez van:) Te sem tudsz mit kezdeni,ha kicsi a kukac,nem(Kedves Kulturálatlan Tuskók)?:)

Köszönöm az értelmes válaszokat:)

2012. febr. 16. 18:32
 26/29 anonim válasza:
szerintem ezt nem itt kellett volna megkérdezni.elég lett volna a párodtól talán. szerinted: mutogatni kell mindenkinek,vagy esetleg csak annak,akit érdekel. mondjuk ez az én véleményem.van ami szerintem nem közhirré tétetik!!!
2012. márc. 21. 16:48
 27/29 anonim válasza:
Hogy hívnak?
2012. márc. 24. 17:02
 28/29 anonim ***** válasza:
fúde utálom az ilyen beképzelt embereket mint ez a linkelgetős forma-.- amúgy szerintem semmi baj velük..ha nagyon zavar,hogy kisebb,akkor vegyél fel egy szolidabb push-up melltartót,nekem a "formázásban" elég sokat segített:D
2012. máj. 4. 15:25
 29/29 anonim válasza:
szép :D
2012. okt. 6. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!