Fiuk 15 eves lany vagyok es szornyen kicsi a mellem ez titeket zavar esetleg sex kozben vgy nevetsegesnek talaljatok?
az én barátnőmnek sincsenek bitang nagy kannái, sőt.. kicsi mellei vannak mondjuk a testalkatához nem is tudnék nagyobbat elképzelni, mert vékony... (még nem szexelünkk. bár ez mindegy is) a lényeg hogy nekem ő így tökéletes és így szeretem... szóval nagyon nem azon múlik hogy mi mekkora.. :)
16/F
#13as vagyok megint
Egyébként, ha kérdésed megírásának motivációs oka az volt, hogy kortársaidnak olyan nagy melleik vannak, mint a 26 éves érett nőknek, akkor annyit tudok mondani, hogy: igen 11 éves korukban kezdenek el fejlődni a lányok biológiailag, de ez nem azt jelenti, hogy 4 év múlva már kifejlett melleid lesznek, tudod van egy betegség; pubertas precox (korai nemi érés), azok a kortársaid akik azzal hencegnek, hogy nekik milyen nagy melleik vannak és neked milyen kicsi, akkor világosítsd fel őket, hogy lehetséges, hogy az imént megnevezett betegségben szenvednek és sürgősen menjenek orvoshoz. Tudod, mondtam, hogy 24 éves korunkig fejlődünk, akkor "áll" be a végső méret.
Itt van a pontos jogszabály a közösüléssel kapcsolatban:
BTK 201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele közösüljön vagy fajtalankodjék, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
202/A. § Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel ellenszolgáltatás fejében közösül vagy fajtalankodik, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
17/F
Nem értek egyet azokkal a hozzászólokkal, akik tipizálnak, nem igaz, hogy mki vmelyik csoportba tartozik és vagy csak a nagy vagy csak a kicsi melleket szeretni. Nekem sok deszka csaj tetszett, de a mostani barátnőm meg jól el van eresztve ezen a téren, de nem ezért vagyok vele.
Két dolgot emelnék ki, amit mások is leírták, de talán nem árt mégegyszer hangsúlyozni, hogy biztosan eljusson hozzád az üzenet tartalma:
1) mindennek van előnye/hátránya. A nagy mellek nehezek, ezáltal plusz megterhelést jelentenek a nyaknak és a gerincnek. Sportolni vagy pl ugrálni a zenére állítólag elég kellemetlen vele. "Elhelyezni" is nehézkes, mind alvás, mind szex közben, ha már ez érdekel, mert fáj neki, nyomja, hiába váltunk 20szor más pózt.
2) ez testalkat kérdése, plusz kisugárzás. Gyakorlatilag a frizuráról is lehetne ennyit vitatkozni, ami az egyik embernek jól áll, a másiknak nem. A mellre visszatérve, ha akkora kuffered van, mint egy ház, akkor a kicsi mell az arányosság miatt elég furcsa hatást kelt, DE!, biztosan sok olyan ember is van, aki meg pont ezt kedveli!
szerintem egy igazi ferfinak a kis mell is ugyanugy mell és vonzonak talalja mint a nagyot
de igy latatlanba nem tudok többet mondani jobb lenne ha privatban küldenel kepet :D
Rengeteget nevettem most. :D Nem a kérdezőn, hanem a válaszok voltak nagyon szellemesek.
Valójában nem az számít, hogy kicsi vagy nagy, vékony vagy kövér, egyenes, vagy göndör, stb. Annyi ember van, aki szenved a szorongástól, és megkeseríti a saját életét, mert nem tudja elfogadni a saját testét, és nem becsüli magát! Ez nagyon szomorú. Valójában az önelfogadás és az önbecsülés az ami igazán számít. Ez az ami alapjában hat a kisugárzásra. Van egy nő barátom alacsony, és nagyon kövér, mégis minden pasi nyálát csorgatva bámulja a buszon, és van vékony, viszonylag szép nőismerősöm, aki tele van szorongással (hogy kövér!) és magányos pedig aranyos...
A kérdés - ismétlem - az, hogy te milyennek látod, hiszed magad! "Ne másoktól várj megerősítést, az erő légy te magad!" (Weöres Sándor után szabadon)
Hogyan várhatod azt, hogy bárki is szeressen, tiszteljen, ha te magadat nem szereted, tiszteled?! Addig mellesleg te sem vagy képes igazán szeretni: csak önzőnek lenni (persze ez erős kifejezés, és alattomos az érzés, mert nehezen belátható, de igaz).
Azok, akik tele vannak önbizalomhiánnyal, és szeretetéhséggel, és azon pánikoznak, hogy senkinek nem kellenek, hajlamosak "alulpozícionálni" magukat, és egy tuskót választani, akik csak a gyengeségüket erősítik. (Az emberek tévedni sem szeretnek, még akkor sem, ha az boldogságot hozna! :D ) Ez az alulpozíciálódás a munkavállalásnál is megfigyelhető.
Fontos tudnod, hogy a szex és a szeretet kimutatása nem ugyanaz. Ezt erősen vésd az eszedbe, mert könnyen kihasználhatnak, ill. kihasználtathatod magad. Óvd még magad! És páros lábbal rúgd ki azt a pasit, aki azt állítja, hogy ha nem fekszel le vele, akkor nem szereted, mert ez az érzelmi zsarolásnak egyik legcsúnyább formája.
Akkor gondolkodj a szexen, és csak akkor, amikor kívánod, boldoggá tenne... senkinek ne akarjál megfelelni vele, legyen szó osztálytársakról, barátnőkről, pasiról (szerintem egy húszéves szűznél nagyságrendekkel rosszabb egy 14-15 éves kiégett ri*anc).
És hogy a konkrét kérdésedre se maradjon el a válaszom: nekem kifejezetten tetszik és pasi is vagyok. ;)
Ajándékul és biztatóul pár videót és számot küldök Neked. :)
http://www.youtube.com/watch?v=r9OQNsx51Uc
http://www.youtube.com/watch?v=XRDORFqFKNU
http://www.youtube.com/watch?v=6nSW4YTENFI
Helyesen mondták azok az előttem szólók, akik szerint nem a melled mérete fogja azt érdekelni, aki igazán szeret.
Más részről: mindenkinek megvan, hogy mit tart testileg vonzónak egy lányon. Én pl. egyáltalán nem ,,izgulok'' a nagy mellű csajokra, sokkal inkább a lábukat, feneküket nézem meg. Több lányt is ismerek, akiknek kis mellei vannak, de őrült jó lábai - állandóan azokon akad meg a szemem.
Még egy pár dolog:
1. Lehet egy lánynak akármilyen jó teste, ha nem aranyos, kedves, hanem nagyképű, idétlen vagy tuskó, sosem kezdenék vele semmi komolyat, de még lefeküdni se feküdnék vele.
2. Ha viszont a személyisége szimpatikus, akkor nem kell, hogy tökéletes legyen. Senki sem az. Nem egy testrészbe szeret bele az ember...
3. Ami a halálom: a szilikonmell. Egy kis, természetes mellet bármikor szivesen kényeztetek, de kevés kiábrándítóbb van, mint, amikor egy nőnek műmelle van. Pláne, hogy semmi szükség rá (azt a pasit, akinek meg ez kell, azonnal ki kell rúgni!)
29/F
Ha gondolod küldj képet és elmondom :) De engem nem igazán zavar. Én először a lányok arcát nézem meg és csak aztán a cicijét.Inkább cicije ne legyen mint ,hogy úgy nézzen ki mint akit most öntöttek nyakon egy kondér töltött káposztával :)
18/F
Vajon akiket ennyire lefoglal a test,azoknak lelkük is van?
Majd ha adódik,figyelj meg egy társaságot,melyben egy kevésbé szép nő is van,mégis őt hallgatják társai,mert neki,bár nincs nagy melle,de van szelleme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!