12 éves vagyok és megyek egy ballagásra (a tesóméra ő 14 éves). Nem tudom milyen műkörmöm legyen mert neki is lesz egy kisebb mandula alakú és ha neki lesz akkor nekemis kell mert majdnem ugyanannyi idősek vagyunk végülis és talán énis megérdemlem!?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 17:30
71/75 anonim válasza:
hát már elég régen leálltak utolsó...
72/75 anonim válasza:
túléled,h komiztam ;) ha nem,akkor sem érdekell
73/75 anonim válasza:
ó jesszus, pedig utolsó leheletemmel azt mondta volna, hogy hívjanak meg a temetésemre (hiszen a kommented halálos volt)
szval most lemaradtál ;)
74/75 anonim válasza:
hát te minden lehetsz csak nőies nem!mit akarsz 12 évesen?!?tudod mi vagy te?? egy retke$ kis ribaa@nc !-.-"
75/75 anonim válasza:
OMG....-.- Végigolvastam mindent..:DD.szakadok..:DD.Remélem a nővéred ballagásán leesett az a híres műkörmöd,te agyonjátszott p.csa!Milyen kár,hogy az A MŰKÖRÖM nem helyettesíti az agyat....Kiscsaj,te nagyon gáz vagy....Remélem ha 10 év múlva ezt elolvasod,amit itt összeirkáltál,összepisiled magad a szégyentől..PÁ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!