12 éves vagyok és megyek egy ballagásra (a tesóméra ő 14 éves). Nem tudom milyen műkörmöm legyen mert neki is lesz egy kisebb mandula alakú és ha neki lesz akkor nekemis kell mert majdnem ugyanannyi idősek vagyunk végülis és talán énis megérdemlem!?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 17:30
21/75 anonim válasza:
tudod, köztem és a bátyám közt bő 2 év van. majdnem 3, de amikor neki el kellett kezdeni porszívózni hiába voltam fiatalabb nekem, amikor őt befogták mosogatásra, hiába voltam fiatalabb nekem is el kellet kezdenem mosogatni... viszont az első telefonomat szintén csak 15 évesen kaptam mint ő.
Majd ha 14 leszel és nem engedik a szüleid a műkörmöt a ballagásodra majd akkor hisztizz, hogy bezzeg a tesódnak engedték...
22/75 anonim válasza:
kicsi vagy te még ezehez, tesodnak már elmegy...
24/75 A kérdező kommentje:
rendben..köszönöm azért mindenkinek a véleményt..majd csak vékony zseléréteget tetetek a körmömre és az nem számít műkörömnek:D
2012. febr. 16. 13:35
25/75 anonim válasza:
Nézd. 14 éves vagyok és nekem nem lehet műkörmöm a zenélés miatt. (mondjuk nem is akartam) Még hosszú körmöm sem lehet,teljesen le kell vágni. Sokszor szoktam festegetni meg szép mintákat csinálni bele. 12 évesen még körömlakkot sem használtam,sőt nem is volt nekem,nemhogy műkörmöt akartam...
26/75 A kérdező kommentje:
mért a ballagásodon is zenélni fogsz?
ha nem akkor arra az 1hétre amikor lesz megcsináltathatnád..
2012. febr. 16. 20:11
27/75 anonim válasza:
Mint ahogy előttem már sokan leírták, nem neked való a műköröm. 12 éves kislány vagy. A nővérednek sem volt 12 évesen műkörme ugye? Ráadásul egy valamire való körmös nem csinál egy 12 éves gyereknek műkörmöt.
28/75 anonim válasza:
Az én műkörmösöm pl csak annak a 14 évesnek csinál, aki akkor fog ballagni/túl van már rajta.
29/75 A kérdező kommentje:
a tesómé megcsinálja..amúgy megcsináltattam most a műkörmöt hogy mennyire bírja egyáltalán a kezem és nincs vele baj és anyukámat is rábeszéltem..
2012. febr. 18. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!