12 éves vagyok és megyek egy ballagásra (a tesóméra ő 14 éves). Nem tudom milyen műkörmöm legyen mert neki is lesz egy kisebb mandula alakú és ha neki lesz akkor nekemis kell mert majdnem ugyanannyi idősek vagyunk végülis és talán énis megérdemlem!?
én ezt soha nem fogom megérteni mi a jó a műkörömben... 1-2 barátnőmnek volt nyáron, de szeptemberben még ők is levetették mert tesiórán könnyen letörik és nem kicsi fájdalommal jár. egyrészt drága, másrészt ha kicsit szebb körmöket akarsz akkor kenjél rá átlátszó lakkot vagy tegyél rá valami szép visszafogott körömmatricát, na de műkörmöt te jó ég... ha én akarnék műkörmöt olyan pofont kapnék a szüleimtől hogy leesne a fejem a helyéről..
látszik milyen szüleid vannak meg hogy hogyan neveltek 16 éves vagyok és soha eszembe nem jutott hogy műkörmöm legyen vagy hogy kivágott ruhákat hordjak.. soha!
ne tegyél megjegyzést a szüleimre jó?
én sem teszek a tiédre hogy kisszarosnak néznek:D szval te se tedd..
hát én meg nőiesnek szeretném magamat érezni ennyi..
Vagy csak szeretnéd hogy így nézz ki, de sajna ezt mi sose tudjuk meg. hjajj istenem ennyi hülye kisp*csát.
12 ÉVESEN MŰKÖRÖM?????????????
16 évesen meg AIDS-sel állsz majd az utcasarkon???,
grat
"kisszarosnak"?
Már megbocsáss de nem attól fog valaki felnőni hogy műkörmöt csináltat. Nyáron dolgozok, suli időben tanulok nem is keveset, itthon takarítok, főzök, mosok. Nem engednének el dolgozni, ha kis szarosnak néznének. Továbbá nem attól leszel nőies hogy emberi szem kikaparására alkalmas eszközt hordasz a miniatűr kezeiden.
Miért nem tudod elviselni hogy gyerek vagy és várnod kell pár évet hogy felnőtt lehess? Én élvezem hogy gyerek lehetek, beülhetek egy hintába és árengedményt kaphatok ha nyaralni megyünk és hogy csókolommal köszönhetek a nagymamám barátnőinek.
Ezért utálom ezt a századot mert a szülők leszarják a gyerkeküket nem nevelik meg és olyan kis undok dögök lesznek belőlük mint te. Szálljál le a Földre és ha megérkeztél jelentkezz a családodnál két jó nagy adag istenes pofonra, KISGYEREK.
További szép napot.
Na látom a tizenévesek összeugrottak :-) Ez persze nem baj, mert a legtöbb válaszoló bölcset szól, jó ezt látni!
Én konkrétan úgy gondolom, hogy valaki kb 14 éves koráig gyermek, azaz kisfiú vagy kislány. 14 éves korától kamasz, ekkor nevezheti fiúnak/lánynak magát, és kb 19 éves korától mondhatja el magáról, hogy már felnőtt, azaz férfi vagy nő. A műköröm, pushup melltartó és egyéb okosságok a NŐI szépség kiemelésére szolgálnak, tehát nőknek, vagy már nőies lányoknak valók.
A női szépség pedig - ha tetszik, ha nem - kőkeményen összefügg a szexualitással, ezért gyermekként nem nagyon kéne erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!