12 éves vagyok és megyek egy ballagásra (a tesóméra ő 14 éves). Nem tudom milyen műkörmöm legyen mert neki is lesz egy kisebb mandula alakú és ha neki lesz akkor nekemis kell mert majdnem ugyanannyi idősek vagyunk végülis és talán énis megérdemlem!?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 17:30
11/75 A kérdező kommentje:
hát nemtudom..
de a szüleim is biztos hogy jobban szeretik ha neki megengedik mert szerintem az a 2 év nemsok főleg hogy most leszek nemsokára 13 éves és akkor már csak 1 év külömbség..meg persze neki engedik a magassarkút én meg csak egy sarut kapok de mindegy..
2012. febr. 15. 18:06
12/75 anonim válasza:
jesszus
mér érdemelnéd meg??
és most mi a kérdés hogy megérdemled-e? -mivel nem tok rólad semmit ezért NEM
milyen legyen?- ez nem műköröm de nagyon szép:
13/75 A kérdező kommentje:
nemtudom mért érdemelném meg..csak úgy:D
de én is műkörmöt szeretnék:(
2012. febr. 15. 18:18
14/75 anonim válasza:
Na ezért gondolkodok erősen a gyerekvállaláson, én nem bírnék ki egy ilyen kis vinnyogó majmot, na neee.....
15/75 anonim válasza:
Ja és egyébként tudod mit érdemelsz te, egy égedelem nagy pofont, azt.
16/75 anonim válasza:
komolyan azt gondolod, hogy a szüleid őt jobban szeretik,c sak mert 12 évesen neked nem lehet műkörmöd? Na ez az, ami mutatja a korodat!
18/75 A kérdező kommentje:
szóval szerintetek nem jó ötlet ..akkor nem csináltatok majd énis csak ballagásomra..:/
2012. febr. 15. 19:10
19/75 anonim válasza:
Én tizenkét évesen még barbiztam,és örültem ha délután elmehettem játszani a szomszédokhoz ( legelső válaszoló voltam)...ne akarj felnőni,és utánozni a nagyokat,hidd el a felnőtt lét,nem olyan jó mint ahogy te azt elképzeled..legyél még gyerek,a müköröm meg várhat még 2 évet..
20/75 A kérdező kommentje:
köszönöm:)..
már nem barbizom amúgy 2-3 éve
2012. febr. 15. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!