Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az orosz mandula...

Mit gondoltok az orosz mandula műkörömről? 18/L

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 14. 16:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
kevesen csinálják meg szépen, viszont kényelmes hordani, és jól díszíthető. Ja, és nem egyszerű szépen megcsinálni.
2012. jan. 14. 16:36
 2/24 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik!
2012. jan. 14. 16:41
 3/24 anonim ***** válasza:

borzasztóan ocsmány az ilyen hosszú köröm.

Nem a műköröm ellen vagyok, mert nekem is volt, igényes, rövid, szolid.

Ezek a hosszúk nagyon közönséges hatást keltenek

2012. jan. 14. 16:52
 4/24 anonim ***** válasza:

Nekem már lassan egy éve ilyen körmöm van, nagyon szeretem, és a vendégeim közül is egyre többen kipróbálják, mert tetszik nekik az enyém.

Igen, sajnos nem könnyű megcsinálni, érdemes elmenni továbbképzésre, anélkül hiába próbálkozik meg vele bárki, nem lesz olyan, amilyennek lennie kell. Ja, és természetesen utána rengeteg gyakorlás.

2012. jan. 14. 16:52
 5/24 anonim ***** válasza:

Ha szép, és ízlésesen vannak összeállítva a színek és a minták, lehet azt mondanám rá, hogy szép.(Ja és persze az illető tudjon bánni ezekkel a körmökkel.) A linkelt képeddel semmi bajom. Csak nekem túl mintás. Én az egyszerűség híve vagyok. Nekem az ilyesmi jön be:

[link]

[link]

szóval a francia, de kinek ez, kinek az

Csak kérlek ne csináltass túl giccseset, harsány színekben pompázó rettenetet! :)

2012. jan. 14. 17:04
 6/24 anonim ***** válasza:
kár, hogy itt az orosz manduláról van szó, és nem a rosszul megcsinált kocka franciáról... amúgy jók.
2012. jan. 14. 17:06
 7/24 anonim ***** válasza:
Juj, ez a linkelt köröm borzalmasan csúnya!
2012. jan. 14. 17:28
 8/24 anonim ***** válasza:
Ez a köröm teljességgel haszontalan és a legtöbb fiú számára visszataszító... Én nem csináltatnék ilyet az biztos. Csak visszafogott rövidebbet amik még természetesen hatnak.
2012. jan. 14. 18:10
 9/24 anonim ***** válasza:
82%

Ehhez már fegyverviselési engedély kell....

Na de megnézném, hogy lehet ezzel a hosszúsággal mosogatni...

A rövidebbek jobban tetszenek.

2012. jan. 14. 18:14
 10/24 anonim ***** válasza:

A köröm hossza szokás kérdése. Öt centissel is lehet mindent csinálni, ha valaki megszokta. Aki nem hiszi, járjon utána. :D

Ja, és baromira nem érdekel, hogy ki mit gondol, pláne, a fiúk. A két fiamnak pl nagyon tetszenek a hosszú körmök. A férjemnek pedig tök mindegy. :D

2012. jan. 14. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!