Milyen tetoválást csináltassak, ami elegáns is, mint pl. Angelina Jolie-nak, de ütős is valahol, mint az orosz börtöntetkók? Nem akarok divattetoválást ami később ciki lesz.
Csak válassz ki 1 neked tetsző betű típust és a szöveget szedd össze, utána olyan helyre csináltasd ahol nem sokaknak van
Pl felkar belső részén mert ahogy elnézem ennek a Jolie-nak sincs olyan nagy egyedisége:)
Csak régies betűket választott meg a helyek is jól vanak eltalálva
Pl a csípő csontján egy nagy feekte kitöltött kereszt van
Az orosz börtöntetkókról meg van sok fénykép biztos találsz olyat amit magamdon is szívesen látnál vissza
szia! én is hasonló tetoválást szeretnék. Én mindenképpen valami idézetet akarok, és szerintem Jolie-nak jó helyen vannak :) Vagy pl. nézegess képeket Megan Foxfról, neki a lapockáján van egy szép idézet, de oldalt a bordáinál is van neki szöveg. Nekem tetszik derékra is, vagy ahogy az első írta a felkar belső felére :)
idézetekből pedig mindenképpen olyat válassz, ami tetszik, és jelentése is van, nem pedig egy snassz klisészöveget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!