Miért mondják az orosz nőkre, hogy a világ legszebbjei?
Csak azért kérdezem mert az én tapasztalom szerint a legtöbbjük túlságosan is agyonsminkeli,ha úgy tetszik "kivakolja" magát,a közönséges öltözködésükről nem is beszélve.Aztán legtöbbjük kb 30 éves korára elcsúnyul szül egy-két gyereket az elhíznak,míg azért a magyar nők nagy részének szülés után is megmarad vagy ledolgozza a felesleget.Ez az én tapasztalatom
Ez lenne a világon a szépségideál?
Szerintem nincs olyan, hogy egy bizonyos nemzet tagjai a legszebbek. Én félig amgyar, fálig orosz vagyok, elvileg akkor nagyon szépnek kellene lennem, mégis csak átlagos vagyok.
Csínján bánnék ezzel a "közönséges öltözködés"-dologgal is: az oroszok nagyon divatosan öltözködnek, és nem veszik fel a gagyi kínai ruhákat, cipőket. Nagyon fontos számukra az esztétikum, illetve a minőség. A sminket az ápoltság elengedhetetlen részének tartják: nincs nagyobb szégyen, mintha az embernek látszanak a karikák a szeme alatt.
Ez a "szülnek egy-két gyereket, és elhíznak"-dolog a magyarokra uagyúgy igaz, mint az oroszokra. Ha csak szétnézel itt az oldalon, láthatod, hány kétségbeesett kismama kér tanácsokat a fogyáshoz, vagy paanszkodik arról, hogy nem képes leadni a kilókat. Ha az utcán jársz, rengeteg slampos, igéánytelenül öltözködő kismamát láthatsz: ez sem orosz sajátosság.
Szóval szerintem a sztereotípiáknak itt sincs létjogosultságuk.
12:05!
Rengeteg fórumot olvastam ilyen témában,mindehol ajnározták az orosz/ukrán nőket ,hogy húú milyen gyönyörűek.
Szeretném ha valaki aki így gondolja egyszer ki is fejtené
mitől van ez,mert gyanítom ,hogy a fentebb leírtak miatt.
A férfiak nagy része is ugyanis a külsö "ugrik" először.
Hát persze,egy kikent-kifent,kiöltözött(úgy-ahogy)nőre kine mondaná hogy szép,s legtöbbjük ilyen.
Ezért:
Egyébként nem hinném, hogy létezik ilyen, hogy ezek és azok a világ legszebbjei. Szerintem a legszebb nők talán azokban az országokban élnek, amely vegyes nemzetiségű (pl. a magyar is ilyen). De szerintem az is buta általánosítás, hogy ennyire sminkelik magukat: ott is biztos van olyan, aki erősen sminkeli magát, és olyan is, aki nem, pont mint a magyaroknál.
12:12!
Amikor közönséges öltözködésről írok akkor arra gondolok,hogy egyszerű sétára is extrém miniszoknyát vesznek fel 15 centis tűsarkúval ami azért már túlmegy a feminizmus határán,legalább is szerintem.Legalább is Szentpéterváron így volt.
A sok sminkelésről annyit,hogy nézd meg majd kb 35-40 éves korára hogy néz ki persze smink nélkül,a sok sminkelés ugyanis hosszútávon nincs éppen jó hatással arcbőrre.
Nem tudom én inkább a természetes szépségre "bukok"
Az meg,hogy a kismamák kérnek segítséget,az nem baj legalább látszik hogy törődnek magukkal,és ez az amit az utcán látok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!