Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok és megyek egy...

12 éves vagyok és megyek egy ballagásra (a tesóméra ő 14 éves). Nem tudom milyen műkörmöm legyen mert neki is lesz egy kisebb mandula alakú és ha neki lesz akkor nekemis kell mert majdnem ugyanannyi idősek vagyunk végülis és talán énis megérdemlem!?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:

Ugye nem úgy értetted, hogy nálad is fiatalabbaknak csinált már körmöt?

Leírnád a nevét (privátban)? Ezek után nagyon érdekel, hogy kicsoda.

2012. febr. 19. 15:38
 42/75 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen nem kéne műkörmöt
2012. febr. 19. 15:42
 43/75 A kérdező kommentje:
szerintem nem tartozik senkire hogy mi a neve aazért h a végén buta megjegyzéseket irjatok neki meg ilyenek. ő dolga hogy kinek csinálja meg és nekemis megcsinálta mert anyukám tesója és nem rossz körmös azért mert nekem megcsinálta
2012. febr. 19. 18:58
 44/75 candykiller ***** válasza:
88%

csajszi fogd vissza magad!! én is 12 vagyok és képzeld csinosan sőt ,,cicababásan" öltözök...de smink,műköröm eszembe sem jutna!!!(egyelőre...:P)

ja és az sem tetszik ahogy írsz-.-" kiskirálynő-.-"

és egyébként a toddlers&tiaras-ban a lányok csak a versenyre vannak kifestve...te pedig nem szépségversenyre mennél hanem a nővéred ballagására (ami egyébként a nővéredről szól nem rólad...)

12L

2012. febr. 19. 19:54
 45/75 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, a smink nem segít a rondaságodon ;)
2012. febr. 19. 22:20
 46/75 anonim ***** válasza:
100%
ah ezt inkább nem kommentálnám 24 éves fiúként, csak annyit, hát nem tudom mit mondanék arra a lányra aki 12 évesen csináltat műkörmöt, de biztos meglenne az elég érdekes vélemény amit nem írnék le most se
2012. febr. 19. 22:39
 47/75 A kérdező kommentje:
hát te a cicababáddal elbújhatsz:É úristen.. te is szánalmas vagy akkor :DD én nem cicababásan öltözködök hanem átlagosan és nem vagyok csúnya és azért sminkelek hogy kihozza az arcom előnyeit!
2012. febr. 20. 14:58
 48/75 anonim ***** válasza:
100%

(azért nem sminkelek mert az arcom anélkül is jól néz ki+nem tudok+szerintem néha nagyon ronda tud lenni egy csaj ha csak egy picit is nem illik az arcához a smink v. picit elrontotta)

inkább öltözz "cicababásan"

mint a smink meg a műköröm

EGY GYEREK VAGY

( sőt lehet h 20 évesen is gyerek leszel)

14L

2012. febr. 20. 16:03
 49/75 anonim ***** válasza:
95%
Édesem 12 évesen a deszka alakoddal és babapofiddal milyen előnyöket akarsz kiemelni? :) 12 évesen még szájfényt se használtam. Kis féltékeny... Ennyit nem tudsz elviselni,hogy a NŐVÉRED ballagásán... Szánalom.
2012. febr. 21. 17:03
 50/75 A kérdező kommentje:
csak megsúgom hogy nem vagyok deszka és 80B-s melltartót hordok de sebaj.. lehet hogy kicsit féltékeny vagyok igaz..és nem látványosan sminkelek csak néha alapozó meg szempillaspirál
2012. febr. 21. 21:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!