12 éves vagyok és megyek egy ballagásra (a tesóméra ő 14 éves). Nem tudom milyen műkörmöm legyen mert neki is lesz egy kisebb mandula alakú és ha neki lesz akkor nekemis kell mert majdnem ugyanannyi idősek vagyunk végülis és talán énis megérdemlem!?
Ugye nem úgy értetted, hogy nálad is fiatalabbaknak csinált már körmöt?
Leírnád a nevét (privátban)? Ezek után nagyon érdekel, hogy kicsoda.
csajszi fogd vissza magad!! én is 12 vagyok és képzeld csinosan sőt ,,cicababásan" öltözök...de smink,műköröm eszembe sem jutna!!!(egyelőre...:P)
ja és az sem tetszik ahogy írsz-.-" kiskirálynő-.-"
és egyébként a toddlers&tiaras-ban a lányok csak a versenyre vannak kifestve...te pedig nem szépségversenyre mennél hanem a nővéred ballagására (ami egyébként a nővéredről szól nem rólad...)
12L
(azért nem sminkelek mert az arcom anélkül is jól néz ki+nem tudok+szerintem néha nagyon ronda tud lenni egy csaj ha csak egy picit is nem illik az arcához a smink v. picit elrontotta)
inkább öltözz "cicababásan"
mint a smink meg a műköröm
EGY GYEREK VAGY
( sőt lehet h 20 évesen is gyerek leszel)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!