12 éves vagyok és megyek egy ballagásra (a tesóméra ő
14 éves). Nem tudom milyen műkörmöm legyen mert neki is
lesz egy kisebb mandula alakú és ha neki lesz akkor
nekemis kell mert majdnem ugyanannyi idősek vagyunk
végülis és talán énis megérdemlem!?
hát szerintem akkor mondhatja valaki magát felnőttnek ha tud éretten gondolkodni, az érettségi egy papír csak, nem jelent semmit, hiába van benne az "érett" szó
2012. márc. 8. 22:37
62/75 anonim válasza:
Úristen te nagyon gáz vagy. Kiskorodban fejreejtettek?
Néhány évvel ezelőtt én is mindenfélét kikönyörögtem a szüleimtől( főleg édességet,barbikat,plüssöket) , persze azért nem voltam telhetetlen ,de elég sokszor elértem amit akartam. Most 14 vagyok és képzeld tudok élni műköröm nélkül. 12 évesen bevallom , nagyon csúnya volt az arcom (pattanásos) és akkor nem kentem rá semmit.. rossz visszagondolni is rá. 13 évesen korrektort használtam mindennap és szőlőzsírt. (ezt 12 évesen is simán megteheted). Nyolcadik elején elkezdtem alapozóval kenni a fejem (szépen mondva) ,az az igazság ,hogy nekem szebb lett tőle a bőröm ,nyilván én okból kenem az arcom vele.. Nagyon piros ,de tényleg. Nem is nagyon vastagon kenem ,mint a tiniribik. Néha szempillaspirált is használok ( havi 1x) aztán annyi. Nem tudom neked minek MŰKÖRÖM ,unodorító. Te pedig tudod mi vagy? Egy hálátlan kispics*. A nővéred 14 te 12 ,azért van külömbség. Néha használhatnád azt a rózsaszínű fura tekervényt a fejedben. (az agyadra gondolok)
2012. márc. 12. 19:36
63/75 anonim válasza:
A körmösnek elvenném a papírját gond nélkül.Neked meg azt tanácsolnám hogy villámgyorsan ugorj le a magas lóról,mert az emberek kinevetik az ilyen kislányokat.Te még csak gyerek vagy aki a szüleitől függ.
2012. máj. 16. 15:29
64/75 anonim válasza:
Kislány! Az a nap nem rólad szó, hanem a tesódról.
2012. máj. 17. 14:44
65/75 anonim válasza:
RIBANC!! xDDDD 12 évesen műköröm... RIBANC!! xDDDDDD
2012. máj. 24. 13:26
66/75 anonim válasza:
Képzeld , régebben nem az volt a normális ha 12-13 évesen már sminkelték magukat a lányok... ez a korhatár sajnos egyre lejjebb csúszik és ez szomorú és felháborító.
15! éves vagyok és nem hordok kivágott ruhákat , nincs műkörmöm,ballagásomra egy 3 centis cipőben voltam nem egy 10-esben, nem festem magam , szóval erről ennyit.
be kell lássuk a mai gyerekek nagy részét elkényeztetik és körülugrálják őket , ezért azt hiszik nekik mindent lehet :/ ja és a melltartóról annyit hogy ha 12 évesen már hordod el fognak gyengülni az izmaid és később lógni fognak. Én már majdnem 15 voltam amikor megvettem magamnak az első melltartómat.
15/L
2012. jún. 29. 14:07
67/75 anonim válasza:
És egyetértek a többi válaszolóval, ez még felesleges úgyse nézi senki.Legalább a nővéred ballagásán,az ő napján legalább gondolhatnál kicsit rá is és nem csak magadra mint az év többi napján.
2012. jún. 29. 14:20
68/75 candykiller válasza:
most láttam írtál... itt egy valaki szánalmas kettőnk közül...megsúgom h nem én;) és szerintem az összes válaszolón ezen a véleményen van:DD bocsi, röhögnöm kell rajtad:'D
2012. júl. 7. 09:53
69/75 anonim válasza:
miután ezt elolvastam, százszor is meggondolom, hogy szeretnék-e gyereket is valaha...persze, nevelésen is múlik, de inkább nem írnám le mit tennék, ha a lányom 12 évesen kiadná magát, eljátszaná a kiskirálynőt az interneten...kívánom neked, hogy mikor 17-18 éves leszel, olvasd végig mit irkáltál itt össze-vissza és mérhetetlenül szégyelld el magad!
2012. júl. 28. 20:28
70/75 anonim válasza:
KOMIZÓK FIGYELEM!!! hagy csináljon már azt,amit akar jó?nem nektek kell belepofátlankodi...ő döntése,ő pénze,és ha neki megengeedik,akkor hagy tegye na.és ha a tesója napja,akkor mivan?ő nem lehetne csinos?ennyierővel menjen szakadt farmerbe nemdebár?és van aki 6 évesen a tükörbe csücsörít appleteloval a fb profilképjén,és nektek az a gondotok,h egy 12 éves műkörmöt szeretne...biztos nem bazinagy karomra gondol,hanem egy kisebb méretűre,de akkor is,nem kell belepofátlankodni...nem kioktatást kért,hanem választ,szóval ennyi.attol hz te lemaradtál errőkl a dologtol,nm kell mástól megonni,szóval LE LEHET ÁLLNI
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!