Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép vagyok?

Szerintetek szép vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. febr. 6. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
95%
am mindegyik képben benne van a facebook azonosítód
2012. febr. 24. 21:20
 82/89 A kérdező kommentje:
igen most már látom :S
2012. márc. 1. 19:50
 83/89 mus musculus ***** válasza:
93%
Azért ezen az oldalon durván jelen van a birkaeffektus jelensége. Ha nem hordom le mindenféle bányarémnek azt, akit mindenki más igen, egyből 0-ra leszek értékelve. Hihetetlenek vagytok.:D Na mindegy, ennyi örömöt meghagyok mimóza lelketeknek.
2012. márc. 1. 21:16
 84/89 anonim ***** válasza:
0%

Előző egyet értek veled. Így semmi értelme a pontozásnak. A kérdező a véleményünket kérdezte... De itt a Gyakorin szinte mindegyik kérdésnél lepontoznak, ha semleges választ adok, ha pozitívat, ha negatívat... Ha kiírnám egy válaszban erre a kérdésre, hogy: Igen, szép vagy.-lepontoznának.

Ha kiírnám, hogy nem vagy szép, akkor is. Ha azt írnám, hogy semmi különleges, átlagos, akkor is körülbelül 20%-ra értékelnék. Ezzel a gyakorisok saját magukat minősítik, ha nem értik, hogy egy ilyen kérdésnél a véleményünkre kíváncsi a kérdező. Mert nem azzal van bajom, ha egy konkrét kérdésnél írnak hülyeségeket és ott lepontoznak valakit. (Például a terhes vagy, meleg vagy és társaik is bizonyítják sokak értelmi szintjét)

Bocsi, tudom nem ez volt a kérdés, de korábban már megírtam a véleményem.

2012. márc. 2. 20:18
 85/89 anonim ***** válasza:
25%
De azért tisztelet a kivételnek, mert azért van itt az oldalon értelmes ember is, csak én még nem olyan sokkal találkoztam az évek során...(sajnos)
2012. márc. 2. 20:20
 86/89 A kérdező kommentje:
örülök hogy vanak még értelmes emberek :))
2012. márc. 25. 08:41
 87/89 anonim ***** válasza:
Kár h levetted a képeket, egyik amit a hszben linkeltél olyan volt mint Mia Sara, egyik kedvenc színésznőm. :D
2012. márc. 25. 13:28
 88/89 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan átlagos vagy.

Az évfolyamtársam is modellkedik meg volt fotózásokon. Hát szerintem nem szép. Persze, sminkkel "szép". De sokkal szebb az aki természetesen szép mint több kiló sminkkel.

2012. ápr. 6. 09:43
 89/89 anonim ***** válasza:

Szia

felkellene tenned ujból a képeket, mert csak kettőt tudtam megjeleiteni, azon nem vagy csunya, de kiváncsi vagyok a többire is, ha nem szeretnéd ide tenni, akkor küldd privátban :)) 17/L

2012. máj. 1. 20:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!