Szerintetek szép vagyok?
Előző egyet értek veled. Így semmi értelme a pontozásnak. A kérdező a véleményünket kérdezte... De itt a Gyakorin szinte mindegyik kérdésnél lepontoznak, ha semleges választ adok, ha pozitívat, ha negatívat... Ha kiírnám egy válaszban erre a kérdésre, hogy: Igen, szép vagy.-lepontoznának.
Ha kiírnám, hogy nem vagy szép, akkor is. Ha azt írnám, hogy semmi különleges, átlagos, akkor is körülbelül 20%-ra értékelnék. Ezzel a gyakorisok saját magukat minősítik, ha nem értik, hogy egy ilyen kérdésnél a véleményünkre kíváncsi a kérdező. Mert nem azzal van bajom, ha egy konkrét kérdésnél írnak hülyeségeket és ott lepontoznak valakit. (Például a terhes vagy, meleg vagy és társaik is bizonyítják sokak értelmi szintjét)
Bocsi, tudom nem ez volt a kérdés, de korábban már megírtam a véleményem.
Szerintem olyan átlagos vagy.
Az évfolyamtársam is modellkedik meg volt fotózásokon. Hát szerintem nem szép. Persze, sminkkel "szép". De sokkal szebb az aki természetesen szép mint több kiló sminkkel.
Szia
felkellene tenned ujból a képeket, mert csak kettőt tudtam megjeleiteni, azon nem vagy csunya, de kiváncsi vagyok a többire is, ha nem szeretnéd ide tenni, akkor küldd privátban :)) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!