Szerintetek szép vagyok?
2012. febr. 6. 11:29
11/89 anonim válasza:
Nem mondom,hogy csúnya az arcod,de valamiért nekem kicsit furi.Összességében viszont szépnek mondanálak és az a véleményem,hogy idősebbnek nézel ki a korodnál!:)
12/89 anonim válasza:
Hát... azért kösz a linket.... de sajnos... nem akarlak megbántani.... de... tényleg bocs... de egyáltalán nem vagy szép!
13/89 anonim válasza:
az mért van, hogy a fürdőszobás csempés képen a szád totál más, mint a mobillal tükörben-es képen?
14/89 anonim válasza:
Szerintem túl vagy sminkelve.
A szépséget pedig nem okvetlenül külsőre mérik.
16/89 anonim válasza:
Torzít a tükör.
Szerintem szép vagy. Ne foglalkozz másokkal. A szépség amúgy belülről fakad, inkább a belső tulajdonságaidra gyúrj(kedvesség, hűség, elégedettség, stb...)
17/89 anonim válasza:
+ még ez a csücsöri száj? Minden eszembe jut róla, csak a szépség nem.
18/89 anonim válasza:
az arcod tényleg nagyonnem szép...ne hari :S
19/89 anonim válasza:
az arcod nem szép, és sokkal idősebbnek látszol
20/89 anonim válasza:
nem vagy csúf szerintem szép vagy nem it kezdődik a csúf
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!