Szerintetek szép vagyok?
tudtam, hogy itt sem lehet normálisan megfogalmazott választ kapni -.- ti is csak irigyek vagytok mint az összes többi
bezzeg élőben nem menne az oltogatás
azt írtam hogy normálisan megfogalmazott választ kértem. ebbe simán beletartozhat a negatív kritika, de nem ilyen mocsok stílusban
de drága, ha ennyire szükségesnek érzed ismételgetni a nevem egy anonimnak kikiáltott oldalon akkor mutasd te is az arcod -.- és nem csak te
Na látod!!Ezért nem kellett volna ide képeket kirakni.Akinek van egy csepp esze az nem mutogat magáról képet vadidegeneknek,de gondolom,azért csináltad,mert azt hitted,hogy mindenki el fog ájulni a szépségedtől,neked meg hízik majd a májad a sok dicsérettől.
Mi a francnak tetted fel ezt a kérdés,ha úgyis meg vagy győződve a szépségedről??
Gondolhattad volna,hogy lesznek negatív vélemények is,ráadásul még valaki fel is ismert...hát ez gáz!!
Az én szerény véleményem az,hogy nem vagy ocsmány,de világszépe sem.Viszont az írásodból süt a beképzeltség és ez sokkal cikibb,mintha bányarém lennél!!!
22/L
Itt legalább egész normálisan áll a szád: [link]
De ez a tükörből fotózás...(pláne azután hogyha voltál már modell fotózáson)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!