Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép vagyok?

Szerintetek szép vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. febr. 6. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
100%

Ez modellfotózás??

[link]

Jaa,lefotóztál egy "modellt",értem :D

2012. febr. 14. 15:49
 62/89 anonim ***** válasza:
80%
helló cank zsófi, téged itt is látni? :D
2012. febr. 14. 16:39
 63/89 anonim ***** válasza:
59%
Kit szoptál le, hogy lefotózzon? Rusnya, beképzelt, egoista liba vagy!
2012. febr. 14. 17:07
 64/89 anonim ***** válasza:
78%
Apád inkább sámlit csinált volna, most lenne mire üljön!
2012. febr. 14. 17:07
 65/89 A kérdező kommentje:

tudtam, hogy itt sem lehet normálisan megfogalmazott választ kapni -.- ti is csak irigyek vagytok mint az összes többi

bezzeg élőben nem menne az oltogatás

2012. febr. 14. 18:21
 66/89 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagyunk irigyek Zsofi bocs! Te vagy bekepzelt es azt hiszed gyonyoru vagy??? Bocs de mire lennenk irigyek? Nagy a fejed a testedhez kepest, raadasul olyan mintha a majmok bolygojaban szerepeltel volna haha! Ahol keresztbe van rakva a labad ott iszonyatosan gorbenek latszik! A 13 eves hugom jobban ki van fejlodve mint te!
2012. febr. 14. 19:11
 67/89 anonim ***** válasza:
100%
es meg annyit hogy minek kered ki az emberek velemenyet ha nem birod a kritikat? Ne haragudj gondolhatnad hogy az egesz vilagnak nem fogsz bejonni, meg ha van olyan is aki azt gondolja gyonyoru vagy... Az embereknek joguk van a sajat velemenyukhoz, megha neked ez nem is tetszik! Akkor ne kerd ki maskor... bocs!
2012. febr. 14. 19:14
 68/89 A kérdező kommentje:

azt írtam hogy normálisan megfogalmazott választ kértem. ebbe simán beletartozhat a negatív kritika, de nem ilyen mocsok stílusban

de drága, ha ennyire szükségesnek érzed ismételgetni a nevem egy anonimnak kikiáltott oldalon akkor mutasd te is az arcod -.- és nem csak te

2012. febr. 14. 19:37
 69/89 anonim ***** válasza:
96%

Na látod!!Ezért nem kellett volna ide képeket kirakni.Akinek van egy csepp esze az nem mutogat magáról képet vadidegeneknek,de gondolom,azért csináltad,mert azt hitted,hogy mindenki el fog ájulni a szépségedtől,neked meg hízik majd a májad a sok dicsérettől.

Mi a francnak tetted fel ezt a kérdés,ha úgyis meg vagy győződve a szépségedről??

Gondolhattad volna,hogy lesznek negatív vélemények is,ráadásul még valaki fel is ismert...hát ez gáz!!

Az én szerény véleményem az,hogy nem vagy ocsmány,de világszépe sem.Viszont az írásodból süt a beképzeltség és ez sokkal cikibb,mintha bányarém lennél!!!

22/L

2012. febr. 15. 01:37
 70/89 anonim ***** válasza:
100%

Itt legalább egész normálisan áll a szád: [link]

De ez a tükörből fotózás...(pláne azután hogyha voltál már modell fotózáson)

2012. febr. 15. 15:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!