Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép vagyok?

Szerintetek szép vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. febr. 6. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
9%

Ez is te vagy? [link]

Ha igen, akkor gratula a fotósnak, mert hangulatos kép.

2012. febr. 15. 15:16
 72/89 anonim ***** válasza:
94%
Oké van egy 15 éves kis csaj,aki szépnek hiszi magát,de mások nem látják annak. Oké,eddig megvan.Már csak azt magyarázza el valaki,hogy egy ilyen csaj,hogy a f*szomba modellkedhet?:D Vannak a környezetemben ezerszer szebb hölgyek,akiknek még egy portfóliójuk sincs,meg elég szerények is,bár HA VAN MIRE felőlem beképzeltek is lehetnének.Csak esetünkben,vagy esetedben kedves..Cank Zsófia nincs mire:D 19F
2012. febr. 17. 20:32
 73/89 mus musculus ***** válasza:
18%
Nem csúnya, nem is szép, hanem karakteres, az olyanok után pedig kapkodnak a modellügynökségek.
2012. febr. 17. 20:57
 74/89 anonim ***** válasza:
94%

Sztem nem modellkedik, csak azt mondta, hogy volt modellfotózáson.

Azt nem tudjuk milyen minőségben szerepelt ott, lehet csak a világosító berendezést kezelte.

Másrészt ha őt fotózták, akkor is elárulom, nem nehéz ilyenre eljutni. Ez ugyanis úgy szokott működni, hogy valaki kitalálja, betör a szépségipar piacára és leigázza azt, elmegy egy modellügynökségre, ahol közlik vele, hogy megcsinálják a portfólióját 50 000 magyar forintért aztán beteszik a katalógusba, majd talán rákap valaki. Vagy nem. Ha nem akkor bukott 50 rongyot. Ennyi. Így én is tudok modellkedni.

Amúgy Iwiw-en meg Fészbúkon boldog boldogtalant megtalálnak azzal, hogy menjen "modellkedni" fent említett módon. Engem is megtaláltak, de nem éreztem megtiszteltetésnek. Persze nekik potya lóvé, pár óráért 50 rongy, utána meg nulla szolgáltatás, csak ott tárolják a képeket, 5 év múlva meg kitörlik. Oszt csókolom. Arra hajaznak, hogy ettől majd el leszek ájulva, hogy modellnek néznek, majd tejelek. Lóf@szt. Azért ennyire nem vagyok hülye. Van itthon tükör is.

Ennyit az amatőr modellekről. Talán 1000-ből egy lesz tényleg modell, a többi meg ott figyel az adatbázisban és ott is marad.

2012. febr. 18. 21:34
 75/89 A kérdező kommentje:
nem nem modellkedem, de tervben van
2012. febr. 20. 17:26
 76/89 anonim válasza:
gyönyörű vagy
2012. febr. 22. 20:45
 77/89 anonim ***** válasza:
82%

Ronda vagy :)

Pózer.

2012. febr. 24. 20:55
 78/89 anonim ***** válasza:
0%
jól nézel ki cank zsófi xD
2012. febr. 24. 21:01
 79/89 anonim ***** válasza:

[link]

Te jó ééééég.

Itt a szád ugyan szép (szebb), viszont hogy fogod azt a rohadt ájfónt? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sírok minnyááááá.

2012. febr. 24. 21:08
 80/89 anonim ***** válasza:
100%

hát... lány vagyok, de nekem nem tetszel. a tükörben fotózott képed főleg nem. SZOKJATOK MÁR LE AZ IDIÓTA "FLEGMAAHHWAGYOK" FEJVÁGÁSRÓL!!!!-.- de szép nagy szemeid vannak...

19l

2012. febr. 24. 21:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!