Szerintetek szép vagyok?
Ez is te vagy? [link]
Ha igen, akkor gratula a fotósnak, mert hangulatos kép.
Sztem nem modellkedik, csak azt mondta, hogy volt modellfotózáson.
Azt nem tudjuk milyen minőségben szerepelt ott, lehet csak a világosító berendezést kezelte.
Másrészt ha őt fotózták, akkor is elárulom, nem nehéz ilyenre eljutni. Ez ugyanis úgy szokott működni, hogy valaki kitalálja, betör a szépségipar piacára és leigázza azt, elmegy egy modellügynökségre, ahol közlik vele, hogy megcsinálják a portfólióját 50 000 magyar forintért aztán beteszik a katalógusba, majd talán rákap valaki. Vagy nem. Ha nem akkor bukott 50 rongyot. Ennyi. Így én is tudok modellkedni.
Amúgy Iwiw-en meg Fészbúkon boldog boldogtalant megtalálnak azzal, hogy menjen "modellkedni" fent említett módon. Engem is megtaláltak, de nem éreztem megtiszteltetésnek. Persze nekik potya lóvé, pár óráért 50 rongy, utána meg nulla szolgáltatás, csak ott tárolják a képeket, 5 év múlva meg kitörlik. Oszt csókolom. Arra hajaznak, hogy ettől majd el leszek ájulva, hogy modellnek néznek, majd tejelek. Lóf@szt. Azért ennyire nem vagyok hülye. Van itthon tükör is.
Ennyit az amatőr modellekről. Talán 1000-ből egy lesz tényleg modell, a többi meg ott figyel az adatbázisban és ott is marad.
Te jó ééééég.
Itt a szád ugyan szép (szebb), viszont hogy fogod azt a rohadt ájfónt? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sírok minnyááááá.
hát... lány vagyok, de nekem nem tetszel. a tükörben fotózott képed főleg nem. SZOKJATOK MÁR LE AZ IDIÓTA "FLEGMAAHHWAGYOK" FEJVÁGÁSRÓL!!!!-.- de szép nagy szemeid vannak...
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!