Szerintetek szép vagyok?
2012. febr. 6. 11:29
21/89 anonim válasza:
Jaj! Az arcod eléggé csúnya :( Meg a szemöldököd is borzasztó. Ez a feltupírozott haj nagyon nem áll jól, ja és túl vékony vagy, semmi melled :( Bocs, csak őszinte vagyok.
22/89 anonim válasza:
Amúgy tök máshogy nézel ki az első kettő illetve az utolsó két képen. Az elsőkön normális a szád, vékony a szemöldököd, a 3. és 4. képről ez már nem mondható el. Érdekes.
23/89 anonim válasza:
Ezzel a szájtartással földönkívülinek nézel ki... az alakod jó
24/89 anonim válasza:
Az alakod jó, de messze nem nőies. Mondjuk mmég gyerek vagy, szóval nem baj, csak erőltetsz olyan cuccokat, amiket nem kéne.
Az arcod... khmm. Táskás rovarszemek, nagy az orrod, a szád meg fura, összességében inkább emlékeztetsz egy alienre, mint fiatal lányra, bocsi.
A hajad meg nevetséges, tiszta törött, fénytelen, igénytelen, a tupírt se erőltesd ennyire, az egy oldalra fésülés meg elég viccews, de nem stílusos, és semmiképp nem előnyös.
10/2-3 szerintem, nem jössz be.
25/89 anonim válasza:
Karakteres arcod van az biztos! De semmiképpen sem mondanám csúnyának. Viszont erről az egészen fura csücsörítésről vagy szálbeszippantásról vagy miről szokj le, mert nem szebbé teszi az arcod, hanem elrontja!
26/89 anonim válasza:
Viszont nagy szemeid vannak, ez mindenképpen előny!
27/89 anonim válasza:
A száddal mi történt az utcsó két képen? Torzít a tükör? Nagyítós?
28/89 anonim válasza:
A szád az nem valami szépség...
A fejed elég nagynak látszik.
Összességben: Nem vagy valami szép látvány.
29/89 anonim válasza:
A szád ilyen vagy csak te csinálod?
30/89 anonim válasza:
Az első két képen egész normális fejed van, de ez a másik kettő... Borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!