Nektek tetszenek a cigany fiuk?
A kérdező kommentje:
Bisztos hogy vannak alapjai is de a magyaroknal fajgyulolobb irigyebb nepet nem lattam meg
Te idefigyelj, de kis retek!
Rasszista te vagy, mert ezt írtad.
Menő csávónak képzeled magad, közben meg írni sem tudsz. Menj Indiába (bár az sem a te hazád), és ott arcoskodj!
Nagy pofád van, mert félmilliós segélyből élsz, amit szüleink, nagyszüleink, és mi adózunk nektek b+.
Úgyhogy fogd be a tetves pofád, amíg pénzt kapsz, kuss a neved. Mi megdöglünk minimálbéres fizetésért, sírunk azért, mert 1 pont kellett volna az egyetemi felvételhez (de persze a cigányok - 'hátrányos' helyzetüknél fogva - kapnak pluszpontokat, ingyen kapnak mindent.
Sírunk azért, mert naponta vertek össze ártatlan embereket, öltök meg embereket.
És ez így van!
Mentegetni ne mentegesd magad, nem érdemes. Az emberek nagy része ismer titeket.
(Nagyon kevés kivétel persze létezik)
Amúgy is, ha nem tetszik valami, le lehet koccolni külföldre, mi örülnénk legjobban.
Üdv
Az üzenet küldője: Rubenruben
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 08:10
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Nektek tetszenek a cigany fiuk?
"csak kíváncsiságból, h a munkádhoz szükséged van e a helyesírásodra, de ezt most ne beszólásnak vedd, csak érdekelt, hogy mire megy egy ilyen ember"
Az üzenet témája: Hello
Az üzenet szövege: Halod te csutlager g*cci neked mi a munkad wc takarito vagy mi f@sszopo
Na, most már tuti, hogy ugyan az vagy, ki a képeket feltette, mert az is ugyan ezt írta, csak ő kommentbe... Most már rájöttem, hogy nem a roma, hanem a cigány csoportba vagy sorolható te is, ugyanis elmondtam h nem kötekedésnek szántam, tényleg puszta kíváncsiság volt a kérdésem háttere, mert nyilván sok emberben felmerül, h egy ennyire végtelenül buta ember miből él meg, és tartja el a családját, ha nem a magyarok pénzéből.
Egyébként kérdésedre válaszolva, gimnazista vagyok.
Mit jár a szád ?
Örülnél, hogy el vagy tartva a mi adónkból, a fajtáddal együtt !
Cigány vagy.
Otthontalan, hazátlan, sehol nem kedvelt nép vagytok. Ennyi az egész.
Ja. Nálatok az emgtiszteltés, ha börtönbe mentek, minél több, annál jobb, így em csoda, hogy magyarok ellen ekkora mellényetek van, nektek cigányoknak.
Ismered a mondást ? Hogy guba gubával, suba subával ? Na, te marajd a fajtádnál, lehetőleg ne keveredjen már a magyar a cigánnyal, mert ez lesz belőle...
A magyar ember meg olyan, hogy 2 dolgot utál: a rasszizmust, emg a cigányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!