Nektek tetszenek a cigany fiuk?
Off: Persze, azért nem merik megmondani a véleményüket egy cigány szemébe, mert félnek tőle.
On: Nem. Nem tetszik a sötétebb bőr, én is a világosat szeretem. Meg a roma népnek is megvannak a jellegzetes vonásai, mint a braziloknak, angoloknak, kínaiaknak, és ez a jellegzetes roma vonás nekem taszító. Nem tetszik, ennyi. De nem vagyok rasszista, barátok még simán lehetünk, ha nem koszos,büdös és ha nem rossz ember. Na meg persze intelligenciája is legyen, nem viselem jól a hülyéket magam körül.
19L
Nem !!!
Soha nem jönnék össze cigánnyal, soha !
A kérdező kommentje:
Es akkor mi van ha cigany teljesen normalisan nez ki a csajoknak legalabbis bejonnek az ilyen fiuk a fiatalabbaknak meg foleg
Tudod kik azok a lányok? Olyanok, akik senkinek nem kellenek, aztán így jók a cigók is nekik.
Inkább öngyi lennék, vagy soha életemben nem d*gnék, mint az, hogy egy cigánnyal valaha is együtt legyek.
Mindenkinek vannak elvei, nekem ez. És jobban bejönnek az északi típusú srácok.
+ miért nem mondjuk a szemetekbe? Mert akkor mi vagyunk a rasszisták, jöttök százasával, megerőszakoltok, megkínoztok, megkéseltek, és szétvertek. Az ember már rátok sem nézhet, mert idegroncsok vagytok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!