Nektek tetszenek a cigany fiuk?
Figyelt kérdés
Termeszetesen nem az igenytelen guberalok hamem a normalis apolt fiukra gondolok.2012. jan. 17. 13:42
21/110 A kérdező kommentje:
Persze hogy van meg menyi
2012. jan. 17. 14:17
22/110 anonim válasza:
csak ugyan úgy nem írsz te sem ékezetet, mondjuk neki nem csak ez volt a hibája, de egyébként ez igaz h a magyarok között is van nagyon sok aki ugyan olyan, de az emberekben mégiscsak ki alakult az a kép h mi tartjuk el őket, és ha nem lennének, vagy nem ilyenek lennének akkor talán vmivel jobb lenne az anyagi helyzet... egyébként nekem is van egy nagyon aranyos roma ismerősöm, én úgy vagyok vele, h az olyanokat mint te romának hívom, a többit meg cigánynak
24/110 A kérdező kommentje:
Mivan most kirol beszelsz ki nem ir ekezettel ugy mint en nem ertem bocsi
2012. jan. 17. 14:22
25/110 anonim válasza:
26/110 anonim válasza:
"Mivan most kirol beszelsz ki nem ir ekezettel ugy mint en nem ertem bocsi"
mondom én, hogy látszik az értelmi szint :)
27/110 anonim válasza:
Nem, nem tetszenek. Láttam már helyeset (de az félcigány lehetett), de még azzal a helyessel sem jöttem volna össze. Az "igazi" cigány fiúk meg nekem nem jönnek be, sosem járnék eggyel sem.
28/110 A kérdező kommentje:
Ja ertem o is cigany inkabb arab torok vagy mit tudom en
2012. jan. 17. 14:30
29/110 anonim válasza:
nézd meg a kommentárjait és rájössz h hova tartozik... ez a gáz.. egyértelműen kiderül h ő bizony cigány
30/110 A kérdező kommentje:
Cmelite rajtad is latszik az ertelmiszint itt jar a szad ki tudja mien ratyi lehetsz altalaban annak jar a szaja akinek be kenne fogja
2012. jan. 17. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!