Nektek tetszenek a cigany fiuk?
Mivel leptelek meg? :D
A viták tettlegességig fajulásának (=verekedésnek) én sem vagyok a híve viszont, kordában kéne tartanod ezt a fajta lobbanékonyságodat, már csak azért is, mert származásodból kifolyólag még kevésbé veszik tőled jó néven a lereagálás efajta módját. Persze nem azt mondom ezzel, hogy a rosszakaróidnak minden joguk megvan a büdös gettós cigónak titulálásodhoz, ha netán eljár a kezed (főleg ha ők provokálták ki belőled), egész egyszerűen az emberek milyenségére igyekszem felhívni a figyelmed. Ne tégy magadnak keresztbe, változtass a szokásodon a saját érdekedben!
Mellesleg az én meglátásom szerint is feltűnően több a gyűlölködő (hímsoviniszta, nősoviniszta, rasszista, antiszemita, homofób, stb.) itt, mint az ún. "való életben". Ennek nagyvonalakban annyi lehet az oka, hogy a besavanyodott, minden közösségből kitaszított emberkék a GYK-t tekintik mindennapjaik ideális színterének, a maradék bizonyos rétege meg itt bontakoztatja, élteti ki a keserűségét, holott alapvetően normális lenne. Azt javaslom, ne szívj mellre semmit. Légy optimista, gyakorlatilag előnyödre válhat a dolog; származásod a szita, mely nem hagyja a környezetedben éktelenkedni az emberi faj primitívebb egyedeit. Remélem, segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!