Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek tetszenek a cigany fiuk?

Nektek tetszenek a cigany fiuk?

Figyelt kérdés
Termeszetesen nem az igenytelen guberalok hamem a normalis apolt fiukra gondolok.
2012. jan. 17. 13:42
 71/110 A kérdező kommentje:
Kosz a bokot most nem gondolod komojan hogy erdekell a velemenyed
2012. jan. 23. 18:17
 72/110 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek tetted fel a kérdést, szíptezsvírem ?
2012. jan. 23. 18:21
 73/110 anonim ***** válasza:
100%
Az egész kérdezz-válaszolj eleje felé még egészen normálisnak tűntél. De mostanra megmutattad, hogy miért is utálják a cigányokat.
2012. jan. 23. 18:44
 74/110 A kérdező kommentje:
Mert mit vartal nem mindenki turi el ha sertegetik amugy ki a r@kot erdekel hogy ki hogy vergodik mindenkivel normalis vagyok meg velem is normalis mikor nem normalis akkor meg kikap ez van akinek nem tetszik sz.opjon le jo bunnyalall enyi.
2012. jan. 23. 19:05
 75/110 mus musculus ***** válasza:
6%
01-17 19:26-nak egészen halkan odasúgnám, hogy 01-17 17:35 kérdésére reagáltam és hogy nem kéne általános érvényű ténynek tekintenie a saját idióta teóriáját, továbbá a másokról való látatlanban ítélkezés sem kóser. De mégis mit várhatunk egy beszűkült látókörű rasszistától? (Nem vagyok a kicsi szíved.)
2012. jan. 23. 19:29
 76/110 A kérdező kommentje:
Mus musculus most megleptel tudom hogy nem kell felfenni az ehez hasonlo hujesegeket de sajnos en nem vagyok jo konfliktus kezelo igazaboln az eletben is ha valaki sokat dumal nekimegyek es nem erdekelnek a kovetkezmenyek kicsit lobbanekony vagyok es elegge temperamentumos is hal istennek en nem tapasztaltam a valo eletben semmi hatranyt mert cigany vagyok annyira nem latcik de nem tagadom es szinte mindenki tudja vannsk magyar barataim es nem merul fel bennem hogy ne baratkozzak magyarokkal egyszeruen kicsit fura volt hogy itt anyian utaljak a ciganyokat en eddig nem tapasztaltam hogy valaki huzodjon vagy ne aljon velem szoba mert cigany vagyok
2012. jan. 23. 19:44
 77/110 mus musculus ***** válasza:

Mivel leptelek meg? :D

A viták tettlegességig fajulásának (=verekedésnek) én sem vagyok a híve viszont, kordában kéne tartanod ezt a fajta lobbanékonyságodat, már csak azért is, mert származásodból kifolyólag még kevésbé veszik tőled jó néven a lereagálás efajta módját. Persze nem azt mondom ezzel, hogy a rosszakaróidnak minden joguk megvan a büdös gettós cigónak titulálásodhoz, ha netán eljár a kezed (főleg ha ők provokálták ki belőled), egész egyszerűen az emberek milyenségére igyekszem felhívni a figyelmed. Ne tégy magadnak keresztbe, változtass a szokásodon a saját érdekedben!

Mellesleg az én meglátásom szerint is feltűnően több a gyűlölködő (hímsoviniszta, nősoviniszta, rasszista, antiszemita, homofób, stb.) itt, mint az ún. "való életben". Ennek nagyvonalakban annyi lehet az oka, hogy a besavanyodott, minden közösségből kitaszított emberkék a GYK-t tekintik mindennapjaik ideális színterének, a maradék bizonyos rétege meg itt bontakoztatja, élteti ki a keserűségét, holott alapvetően normális lenne. Azt javaslom, ne szívj mellre semmit. Légy optimista, gyakorlatilag előnyödre válhat a dolog; származásod a szita, mely nem hagyja a környezetedben éktelenkedni az emberi faj primitívebb egyedeit. Remélem, segíthettem.

2012. jan. 23. 20:12
 78/110 anonim ***** válasza:
78%
Én azt szeretném kérdezni, hogy hány éves a kérdező?
2012. jan. 23. 20:16
 79/110 A kérdező kommentje:
25eves vagyok mert?
2012. jan. 23. 20:18
 80/110 anonim ***** válasza:
86%
és mivel foglalkozol?
2012. jan. 23. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!