Én láttam 3-at. Egy tv 1-es, egy meg tv2-s riporter, m
2012. jan. 17. 19:03
52/110 anonim válasza:
meg a Mező Misi. És látod, ez a baj. Látsz egyet, és azt az egyet örök életre megjegyzed, mert többét már nem látsz.
2012. jan. 17. 19:03
53/110 mus musculus válasza:
Én is láttam, a haveromat. Tiszta, nem kirívó ruhákat ölt magára, magyarosan beszél, tanul, műveli magát, értelmes, nem paraszt, senkivel sem kötözködik és nem lóg igénytelen cigányokkal. A bőrén látszik persze, de az csak egy dolog, egy lényegtelen külsőség. Akkor nekem napi szinten visszatérő hallucinációim vannak vagy szimplán csak kamuzok?
2012. jan. 17. 19:24
54/110 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ha nekem szántad, akkor szövegértelmezés, kicsi szívem, mert az látom, nem megy. Na, azt írtam, hogy ha látsz egy normálisat, akkor megjegyzed, mert még egy normálisat nem látsz. Erre mit írsz te? Hogy van 1, azaz EGY haverod. Na, most akkor nem az van, amit írtam? Egyébként honnan tudjam, hogy hallucinálsz-e?
"Akkor nekem napi szinten visszatérő hallucinációim vannak vagy szimplán csak kamuzok?"
2012. jan. 17. 19:26
55/110 anonim válasza:
Láttam már, de a véleményem akkor sem változik róluk.
2012. jan. 17. 19:33
56/110 anonim válasza:
Igen, a barna haj, szem és a kreol bőr a gyengém.
2012. jan. 17. 23:14
57/110 anonim válasza:
Nem szeretem én sem a cigányok nagy részét, mert 100 ból 90% egy sinter ......! De Igen nekem bejönnek a sötét bőrű csávók! Pedig én nem vagyok cigány, és még csak félcigány sem ! De persze nem olyanra gondolok, aki büdös,mocskos,kötekedős, és sinter haverjai vannak!Olyan normálisabbra! De amúgy meg, hogyha beleszerettek, egy srácba, nem azt fogjátok nézni, hogy cigány-e vagy sem....
2012. jan. 18. 19:44
58/110 anonim válasza:
neeeem, soha nem tudnék cigányba szerelmes lenni!
FÚÚÚÚJ!!!
2012. jan. 18. 20:38
59/110 anonim válasza:
Én ezt a kérdést fel sem teszem magamnak.Úgy nézek a cigányokra, mintha két teljesen különböző faj lennénk.Levegőnek nézem őket. pl. a magyar srácokat legyen akármilyen b*zis azért csakcsak megnézem, de egy cigányra rá sem tudok nézni..Az én szememben nem létezik normális cigány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!