Nektek tetszenek a cigany fiuk?
Figyelt kérdés
Termeszetesen nem az igenytelen guberalok hamem a normalis apolt fiukra gondolok.2012. jan. 17. 13:42
31/110 A kérdező kommentje:
Es akkor mi van ha cigany teljesen normalisan nez ki a csajoknak legalabbis bejonnek az ilyen fiuk a fiatalabbaknak meg foleg
2012. jan. 17. 14:35
32/110 anonim válasza:
nem hiszem h bejön egy cigány lányon kívül másnak az, ha vki így beszél..
33/110 anonim válasza:
34/110 A kérdező kommentje:
Ha nem kotoszkodnek vele bisztos nem beszel o sem csunyan amugy teso meg szep hogy megvedem
2012. jan. 17. 14:43
35/110 A kérdező kommentje:
A szemebe kivancsi vagyok melyk kommentelo meri megmondani a velemenyet szerintem meg sokan irigyek ra es ram is azert piszkalodnak
2012. jan. 17. 14:45
36/110 anonim válasza:
én nem piszkálódok, csak őszinte vagyok, és na látod ez a szomorú, h azért nem merné neki senki megmondani az őszintét élőbe, mert fél tőle, és attól, h hogy reagál hogyha nem azt hallja amit szeretne, hanem az emberek igazi véleményét. És valahogy úgy érzem itt szóltad el te is magad, és azt, hogy milyen vagy. Am egy 17 éves lány vagyok, és nem hiszem h lenne okom arra h egy fiúra irigy legyek:/
37/110 A kérdező kommentje:
nem a csajok irigyek a fiuk
2012. jan. 17. 15:01
38/110 A kérdező kommentje:
szerintem meg az a szomoru hogy egy tok normalis fiu es fikazod mert cigany nem is ismered ne gyere azzal hogy csunyan beszel mert te is beszelsz csunyan meg mindenki ha kiprovokaljak belolle
2012. jan. 17. 15:04
39/110 anonim válasza:
eleve nem lehet normális valaki ha így ír....
40/110 A kérdező kommentje:
mert hogy ir
2012. jan. 17. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!