Nektek tetszenek a cigany fiuk?
Figyelt kérdés
Termeszetesen nem az igenytelen guberalok hamem a normalis apolt fiukra gondolok.2012. jan. 17. 13:42
61/110 anonim válasza:
Az ilyen megnyilvánulások bizonyára csak véletlenül születtek. Hiszen semmi alapja nincs, szegény fekete testvéreinket csak bántják ezek a csúnya magyarok.
Mindjárt sírok :(
...
62/110 A kérdező kommentje:
Bisztos hogy vannak alapjai is de a magyaroknal fajgyulolobb irigyebb nepet nem lattam meg
2012. jan. 23. 15:15
63/110 A kérdező kommentje:
Amugy ez is alaptalan bisztos
2012. jan. 23. 15:16
64/110 anonim válasza:
BiZtos, jegyezd már meg !!!
Nem alaptalan, egyáltalán nem az. Van rá okunk, hogy fajgyűlölőek legyünk.
Egyébként más országokban sem bírják elviselni a cigányokat, nem csak itt. Vajon miért ? Nem is tudom...
Igaza van az egyik válaszolónak, vér nem válik vízzé. Kiváló példa vagy rá.
65/110 anonim válasza:
irigység? basszus egyre csak szaporodik a fajtád. Jó hogy védjük magunkat. 10éven belül annyi kis purgyé fog itt szaladgálni hogy Magyarország nem lesz többé magyar ország...
66/110 A kérdező kommentje:
ver mem valik vizze azert verek el minden nap valkit nem birok magammal ha rossz kedvem van kimegyek az utcara aki velem szembe jon belekotok ha nem tetszik a valasza felrugom mingyart job ban erzem magam enyi a f@szom egyetek meg meg szerencse hogy van ket osztalyom es tudok irni persze nem helyessen az mar lux.
2012. jan. 23. 15:31
67/110 A kérdező kommentje:
Ugy latszik csak hasznat veszem a sulinak legalabb tudok kotoszkodni veletek ijen olfalakon .
2012. jan. 23. 15:34
68/110 anonim válasza:
ha tiszteletet akarsz legalább tényleg írj helyesen mert ez már egyre gázabb..
69/110 anonim válasza:
Én csak nevetek a fajt5ádon. Látod, te is egy .....cigány vagy csak, aki lejártja a fajtársait.
70/110 anonim válasza:
Tényleg az van amit az előttem szóló írt. Beállítod magad értelmes, okos, stb cigánynak. Ha nálatok ez az értelem akkor inkább nem akarom tudni hogy a "buták" milyen szinten vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!