Lányok! Nagyon gáz a külsőm? Járnátok velem? (kép)
Figyelt kérdés
16 vok és még mindig nincs egy normális csajom. illetve van de elég csúnyácska. mi lehet a baj??? szerintem nem vagyok olyan ronda. nálad szóba jöhetnék? kort is írjatok!
2011. dec. 28. 19:50
1/97 anonim válasza:
sztem nagyon jóképű vagy
nem tudom miért nincs bnőd
jársz társaságba?
hogy csajozol?
ha 10 évvel idősebb volnál..:) sajna idős vagyok hozzád..
23/L
4/97 A kérdező kommentje:
a korkülönbség nem lényeg, a mostani csajom is 18 :)
2011. dec. 28. 19:55
5/97 anonim válasza:
na most akkor van csajod vagy nincS?
6/97 A kérdező kommentje:
2x is leirtam h van, de eléggé nemszép!!!
2011. dec. 28. 19:56
7/97 anonim válasza:
Nekem nem vagy az esetem. De nem vagy csunya fiu :) El mondjam hogy mi a baj "veled"? Hogy nem olyan tini arcod van mint Justin-nak :) Neked ferfias alkatod van:) Es nem kisfius. A mai lanyoknak a baba arcu fiuk jonnak be!
8/97 anonim válasza:
Mekkora paraszt vagy...
Milyen érzés lenne, ha veled egy csaj azért járna, mert nincs jobb, de azért a hátad mögött kibeszél, hogy fúúú gyerekek mekkora ronda pasim van. Szégyelld magad!
9/97 anonim válasza:
nekem nem jössz be.Olyan unszimpatikus fejed van..
17/L
10/97 anonim válasza:
külsőd ok
de az eddig leírtakból egy beképzelt, hiú és ostoba kölyök vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!