3/54 anonim válasza:
retusáld magad ki így van ám meg NEM+++!
5/54 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj, nekem bejössz. Csak én már öreg vagyok hozzád. :) Végre nem egy emo-s nyálgép! :)
6/54 anonim válasza:
Őőő..hát az oldalon láttam már tőled csúnyábbat is.
13/L xD
7/54 anonim válasza:
Szép a szemed. Gyúrj rá egy kicsit erre a szuggesztív pillantásra és mindenkit elbűvölsz. :)
8/54 anonim válasza:
Kedves kérdezö!! Ha most azt mondják rád a csajok, hogy nem járnának veled, az nem azt jelenti hogy ronda vagy, csupán annyit, hogy nem tetszel minden csajnak( ami nem is lehetséges, hogy vlk mindenkinek bejöjjön) ÍZLÁSEK ÉS POFONOK, kinek a pap, kinek a papné.... Remélem érted..
17/L
9/54 anonim válasza:
Mi lenne itt ha egyszer én tennék föl magamról képet... Na ide sem érdemes jönni önbizalmat meríteni :D
10/54 clyde&robert válasza:
kedves kerdezo,mindenki rad bukik,ez nem csajozos oldal basszus,legalabb a legjobb keped raktad volna ki,eleg egy sotet alak vagy amint latom,de hala istennek hogy korlatozott is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!