Hány cm vagy? Meg vagy vele elégedve?
Figyelt kérdés
Én 160 cm, és 12 éves. Remélem, még fogok nőni. Kort és nemet is írjatok!2011. dec. 13. 18:32
51/56 anonim válasza:
162-3 cm, 18/l
Nekem jó így :)
52/56 anonim válasza:
Én 155 cm vagyok 14 évesen. Örülnék, ha nőnék még pár centit, de igazából akkoris maximálisan meg lennék magammal elégedve, ha ilyen maradnék. Nagyon szeretek ilyen kicsi lenni :)
53/56 anonim válasza:
én 161-162 cm vagyok, 17 éves és lány, régen utáltam h ilyen kicsi vagyok, általánosban mindig piszkáltak, de mióta gimibe járok, senki nem piszkál:) + a fiúk imádják az alacsony lányokat, meg minden fiúhoz illek, nincs olyan h kisebb nálam:D szóval én szeretem a méretem
54/56 anonim válasza:
155 cm vagyok 15 éves és lány. Nagyon nem vagyok megelégedve:(
55/56 Darcy válasza:
171-172 cm 14/F:D de attól jóképű vagyok és az a lényeg:Pkisember nagybottaljár;)
56/56 anonim válasza:
168cm és minimum 175 szeretnek lenni..magas lány szeretnék lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!