Hány cm vagy? Meg vagy vele elégedve?
Figyelt kérdés
Én 160 cm, és 12 éves. Remélem, még fogok nőni. Kort és nemet is írjatok!2011. dec. 13. 18:32
1/56 anonim válasza:
164
Fogjuk rá. Örülök, hogy nem vagyok magasabb, de néha frusztrál, hogy rengeteg pasival egymagas vagyok. És nem tudom, hogy én vagyok-e a magas, vagy ők az alacsonyak.
17/l
2/56 anonim válasza:
193.
szívesen lennék alacsonyabb. ahogy előző írta, engem meg az frusztrál, hogy átlátok mindenki feje felett ahol vagyok.
22f
3/56 anonim válasza:
160 cm és 18 éves lány. Szerintem már nem fogok nőni, de különösebb bajom nincs vele, hogy alacsony vagyok. :D
4/56 szamóca.. válasza:
hátolyan 160-163 körül, de nincs bizonyos adat efelől:D nincs vele különösebb problémám
6/56 anonim válasza:
182 és teljesen meg vagyok vele elégedve:)18/L
7/56 anonim válasza:
168-9 cm vagyok, 19 éves lány.
még van esélyem, és szeretnék is nőni 3-4 centit, olyan 172 cm körüli magassággal meg lennék elégedve :)
8/56 anonim válasza:
161 cm, 20 éves nő. Nem örülök neki, de ez van. Te meg ne aggódj, fogsz még nőni.
9/56 anonim válasza:
167 17/L gyűlölöm a magasságomat, nőhetnék még vagy 7 centit.
10/56 anonim válasza:
175 cm 17 éves lány vagyok. Abból a szem pontból nem a legjobb h a barátom is kisebb nálam, de annak viszont örülök h nem vagyok ,,törpe" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!