Hány cm vagy? Meg vagy vele elégedve?
Hát én 158 cm vagyok és nagyon nem vagyok vele megelégedve. :( Még nőhetnék minimum 10cm-t.
16/L
160 centi vagyok. Vicces, hogy 8 centis magassarkúban is alacsonyabb vagyok az osztálytársaim zöménél :(.
Viszont az vettem észre, hogy az 'idősebb' pasik szeretik az alacsony lányokat.
17l
12-15 17:54 vagyok.
Én nem nagyon veszem észre, hogy az alacsonyabb lányokat szeretik :/ ezért nem szeretek ilyen kicsinek lenni :(
175cm magas vagyok, nagyon örülök, hogy ilyen magasra nőttem.
19L
165 cm 23/L
Nem igazán foglalkozom a magasságommal, soha nem adódott olyan helyzet eddig, hogy zavart volna.A környezetemben is átlag magasságú emberek vannak, így nem lógok ki a sorból, de ha valamikor is kilógnék a 190 cm-es emberek közül, az sem zavarna.
Saját véleményem az, hogy egy nőnek nem túl szép a 180-190 cm-es nyurga testalkat, kivéve ha a kenyerét a kifutón keresi.
155cm vagyok és egyáltalán nem szeretnék tovább nőni, remélem a 160-at sem érem majd el, de már ugysem valószínű ,hogy nőni fogok:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!