Hány cm vagy? Meg vagy vele elégedve?
162 cm vagyok, nekem teljesen megfelel. Sosem gondoltam, hogy magasabb szeretnék lenni.
22L
Kb. 172-174 cm. Sokszor zavar a magasságom, de azért sokszor örülök is neki :)
Az gáz, hogy magassarkúban simán átlátok az emberek feje fölött pl. a metrón, de legalább nem gond kapaszkodni az ülések között is :)
Úgy lennék olyan igazi kis törékeny nő, kb. 155 cm és 45 kg, akinek mindene olyan picike és mindenki óvni akarja.
Ehelyett majdnem egy húszassal több vagyok centiben és kilóban is és 2x akkora a kezem, lábam, karom, fejem, szóval engem senki sem akar megvédeni, mert erősnek nézek ki... :)
165-167 körüli vagyok. Meg vagyok vele elégedve, a barátnőim között akad nálam alacsonyabb és magasabb is, a fiú barátaim meg mind magasabbak nálam, de nem is különösebben akarok pasizni még. Valszeg fogok még nőni, mert a családban mindkét ágon mindenki 170-180 centi körül van, aminek örülök, mert agybajt kapok attól, amikor a vállamat használják a barátaim támasznak, azzal, hogy pont könyökmagasság. :D
12/L
180 centi vagyok, ami szerintem férfiben pont átlagos. Nekem tökéletesen megfelel, nem akarnék se a lányokkal egyforma magas lenni, se kilógni a tömegből. :)
26/F
hú, hát én már 14 évesen 175 cm vagyok. Engem kicsit zavar, mert a lány osztálytársaim közül én vagyok a legmagasabb. Sőt anyukámnál 15cm-el nagyobb vagyok,és sokszor azthiszik hogy a testvére vagyok, mivel neki olyan kis fiatalos arca van. Mingyárt utolérem apukámat is:(
De megpróbálom elfogadni magam.
Am a sulinkban egyszer egy 3-os lány 'csókolomot'köszönt nekem, mert azthitte, hogy egyik tanár vagyok ^^
21/l
163cm
elégedett vagyok a magasságommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!