Hány cm vagy? Meg vagy vele elégedve?
Figyelt kérdés
Én 160 cm, és 12 éves. Remélem, még fogok nőni. Kort és nemet is írjatok!2011. dec. 13. 18:32
11/56 anonim válasza:
160 és lehet, hogy furán hangzik, de szívesen lennék kisebb :P 16/L
12/56 anonim válasza:
192 cm... :) imádom:D Nem sok ember van, aki magasabb nálam, pasik közt akad, de ők sem annyira.. :)
20/l
13/56 anonim válasza:
167 cm és 175 cm szeretnék lenni :) egyébként 14/L :)
14/56 anonim válasza:
170 centi vagyok lány :D Elégedett vagyok a méretemmel. Ha kis pasival van dolgom nem hordok magassarkú ha égimeszelővel nyugodtan vehetek fel 10 centiset. Lányoknál rugalmasan működik a magasságprobléma. :D
15/56 anonim válasza:
180-182cm 20f, szerintem optimális
16/56 anonim válasza:
172-3 cm, szeretek ekkora lenni, mert főleg a magasságom miatt van jó alakom. Én meg pont azt vettem észre, hogy a legtöbb pasi magasabb nálam. Nem szeretnék magasabb lenni, de kisebb végképp nem. 19L
18/56 anonim válasza:
167 cm vagyok és teljesen elégedett vele. :)
19/56 anonim válasza:
165 cm,nekem így teljesen ok.
15l
20/56 anonim válasza:
170, kicsit zavar, hogy sok fiúnál így is magasabb vagyok, ráadásul magassarkút sem nagyon horhatok mert akkor már tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!