Szerintetek szép vagyok? :$
A hajad rettenetes, de ezt már megkaptad. Olyan mintha paróka lenne...
Az arcod szép(nagyon szép!!), az alakod is tök átlagos, szóval ha a hajaddal kezdessz valamit (mondjuk egy világos barna?) akkor igazán jól fogsz kinézzni :)
hú utolsó, de paraszt vagyXD
am te most komolyan kíváncsi vagy, hogy szép vagy-e, vagy csak megerősítést akarsz hallani, hogy igen, szép vagy??
na jó, legyen.16 nak néznélek, kb 160-165cm magas, súlyt nem tudom.nekem a hajaddal sincs semmi baj, nem valami természetes, de illik a stílusodhoz.
szerintem szép vagy!!
Szia!
Szerintem a nagyon világos szőke se, de a barna se áll annyira jól. Maradj szőke, viszont válassz természetes hajszínt pl: [link]
A kevesebb néha több, a szemedet szerintem elég erősen hangsúlyozod, hidd el egy szép vékony tusvonal csak felül vagy csak szempillaspirállal nagy pillák mindjárt szebb és egyszerűbb.
A hajad tényleg borzasztó állapotban van :S Én is festem, és nekem ez hozta rendbe: [link]
Fodrászkellékesben lehet venni, 790Ft körüli az ára 1 liternek, szóval bőven megéri. Egy ilyen tégellyel használtam el és csodát tett+minden hónapban fodrásszal levágattam a hajvégeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!