Szerintetek szép vagyok? :$
2011. dec. 10. 14:39
51/115 anonim válasza:
13-14,sztem átlagos vagy,és borzalmas a festett hajad,meg a pózolós képeid max 50kg lehetsz
52/115 A kérdező kommentje:
tudom, eléggé szétment a hajam:S de sztetek melyik áll jobban? világos vagy sötétebb esetleg sötétbarna? (ha kell arról is van kép:)
2011. dec. 11. 17:28
53/115 anonim válasza:
az nem zavar hogy a festés miatt a hajad 10 év múlva úgy fog kinézni mint egy öregasszonyé?
54/115 A kérdező kommentje:
...
2011. dec. 11. 17:41
56/115 anonim válasza:
Engem érdekelne egy sötétbarnás kép is!:)
58/115 anonim válasza:
húú, nekem SOKKAL jobban tetszel barnán. És nem is roncsolná annyira a hajad. Használj ammoniamentes barna hajfestéket és valami pakolást vagy repair sampont balzsamot, hogy rendbejöjjön a hajad, mert tényleg nagyon rossz állapotban van. Lehet így akármilyen a színe, úgyis midnenki azt veszi észre, hogy milyen roncsolt.
59/115 anonim válasza:
A pasim is üzeni, hogy jobb a barna sokkal!
60/115 A kérdező kommentje:
köszii:)
2011. dec. 11. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!