Szerintetek szép vagyok? :$
15 éves,160 centi lehet és 50 kiló körül,bár nem értem,miért van szükséged arra,hogy ezt megtippeljem.
Szerintem átlagos tinilány vagy. Túl világos neked ez a hajszín,hamar tönkre fog menni így a hajad,már most is látszik,hogy nem jó minőségű.Szerintem is jól állna neked a vörös,persze nem mindegy,hogy melyik árnyalata.
(Úgy látom,ez kötelező a mondandó végére): :$:$:$:$:$:$:$
21/l
nem lennél csúnya,de ez a hajszín nem áll jól hidd el. :) már előttem is írták egy páran. Ha mindenképpen szőkét akarsz akkor inkább sötét vagy mézszőkével próbálkozz. Ez a platinaszőke már nagyon tré. :)
16L
# 4/23 Időpont ma 14:46-as vagyok
A vörös tényleg jobban állna, a szeplők miatt is (aranyosak, nehogy lealapozd vagy bármi más szart kenj rájuk!)
szerintem szép vagy:)
15,01 éves lehetsz
161,02 cm körül
50,23 kg
szép lennél, ha nem lennél ilyen pózer, tükörben fényképezős emós. tucat vagy, azt kell mondjam. megyek az utcán és minden második csak ugyanígy néz ki.
15 lehetsz
160 centi
50 kg
Szerintem nagyon szép vagy az 1. és a 4. kép a legjobb
kb 16 éves 170 magas és 51kg, na talált?
ezek régebbi képek, most ilyen a hajszínem:
azt elárulom, hogy 15 éves vagyok és 55kg
utolsó: még ennél is magasabb vagyok.kiváncsi vagyok, kitaláljátok-e:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!