Szerintetek szép vagyok? :$
Valamit kezdj a hajaddal, mert nem arról van szó, hogy nem áll jól ez a szín, de annyira rossz állapotban van, hogy ez így nagyon ronda, hiába tetszene.
Egyébként benne van a facebook profil azonosítód a linkben és onnan könnyen megtalálható vagy.
Szerintem próbáljatok ki valami mást, amivel ugyanilyen színű maradhatsz, de nem seprű-hajjal..
Pl: A Garnier-nek van egy E0-s nevezetű szőkítőkrémje, (az én sötétbarnába hajló hajamat sárgás-szőkésre szívta)(és elég csak a lenövésre használni!), és erre használtok jó minőségű vagy hajfestéket(pl.Alfaparf Evolution), vagy tartós színezőket, vagy ammóniamentes festékeket, amik nem roncsolják a hajad, és szép marad. Olyan 2 árnyalattal világosabbat kell venni, hogy olyasmi színt kapj, mint a dobozon levő képeken..
Az oxit meg a szőkítőport felejtsd el, legalábbis ilyen módon; de pl szőkítőkrémbe tehetsz egy kicsi port még, de önmagába úgy őket ne használd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!