Mikor érzitek magatokat csinosabbnak? Télen vagy nyáron?
Nyáron csinos vagyok, télen csintalan. :)
Már téliruha vásárlással is bajban vagyok, a bőröm száraz, hókadt (a szolinál van jobb helye is a pénznek), talán az is közrejátszik, hogy nem szeretewm a hideget, amiben az amúgy is krumpli orrom tök piros, nincs olyan kabát, amiben nem veszek el (szép is az élet, mikor 46 kiló az ember...)
No de nyáron: eleve az, hogy kénytelen vagy többet adni magadra(borotválás, testápolás, stb), barnább a bőr, kevesebb pattanás, szebb, előnyösebb ruhák (legalábbis számomra)
Tény, hogy ilyenkor jobban bámulnak a pasik minden - hangsúlyozom: MINDEN - nőt, és az is tény, hogy gyakran nem is néznek, csak hajlamosak vagyunk beképzelni magunknak ;). Mer' a disznó pasik így meg úgy. Hadd nézzen... tudsz ellene tenni valamit? Akkor van gond, ha már nem csak a szemével akar vetkőztetni. (akkor kiabálj, kapálózz!!)
19L
a nyár azért jó mert rengeteg rövid ujjú ingem és övem van amik egy sima rövidnadrághoz és egy egyszerű fehér cipőhöz is passzolnak, és hát kényelmes is. valamint jobban látszik a sport pozitív hatása :)
télen viszont hordhatom a kopogós bakancsomat és a hegyes orrú bokacsizmámat ami néha feltöri a lábam de baromira szeretem, mert jól néz ki. plusz ballonkabáttal illetve hosszú szövetkabáttal igazán letisztultan elegáns.
ennek ellenére a telet szeretem mert nyáron sokat süt a nap és az nem szeretem!
és sajnos nem füttgyönek a lányok, de még a "jajj de leszo*.... " nézést sem kapok...pedig dejó is lenne! ejnye-bejnye!
(irónia...)
Szerintem évszaktól függetlenül megteszem, amit megtehetek, hogy csinos legyek, és az is szoktam lenni, de ha választani kell, akkor télen.
A nyár sem rossz, de a nagy melegben izzadok, mint egy ló, lefolyik a sminkem (ha vagyok oly' bátor sminkelni), és a nyakamnál begöndörödik a hajam. Viszont a Naptól szép színem lesz és a bőrömnek is jót tesz, imádom a magastalpú és sarkú szandálokat és a spagettipántos, csipkés topokat. Nem is kell sok cucc, egy kis top, miniszoknya, és már kész is, esetleg estére egy kardigán.
Viszont szerintem nekem "jól áll a tél", valahogy sokkal jobban elememben vagyok. Imádom a sapkákat, kesztyűket, a réteges öltözködést, csizmákat, a vastag,. kötött gyapjúpulcsikat. Imádom, amikor kipirosodik az orrom, mint egy kis manónak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!