Ti hogy éreznétek magatokat?
Egyszerű.
Tisztázd magadban, hogy mi Neked a fontosabb. Egy férfi aki szeret téged, vagy az hogy gyerekeid legyenek. tudom hogy nehéz, mert mindkettőt akarod, de most csak az egyik lehet a tiéd. Válassz.
Amúgy idővel szerintem rátudod venni.
Hány évesek vagytok?
A párodnál természtesen érhető, hogy már nem szeretne babát, de ez a te oldaladról nézve azért nem ugyanaz. Szinte minden nő idővel szeretne SAJÁT gyermeket is, és ez egy természetes biológiai folyamat. Nyílván nagyon lehet szeretni a nem saját gyermeket is, de ezért lemondani arról, hogy anya legyél...
Lemondani azok szoktak általában, akiknek NEM lehet babájuk, nekik más megoldást kell keresniük. De te egészséges vagy és egészséges vágyad van arra, hogy anya légy. Ezt nincs joga elvenni a párodnak arra hivatkozásul, hogy már van két gyermeke. Az anyagiak csak kifogás szerintem, mert ahol 2-nek jut, ott azért jut 3- nak is. Az is érdekes, hogy neki nem lenne türelme egy kisbabához, de azt azért szívesen veszi, ha te ELFOGADOD az ő gyermekeit??? Nem önzőség ez egy kicsit?
Hiába boldog a kapcsolatotok -most-, ha ez közétek fog állni. Sosem leszel boldog igazán.... Hidd el, nagyon csodás dolog édesanyának lenni!
Szerintem, mindenképp beszélj vele még egyszer, és mondd meg neki hogy te mindenképpen szeretnél saját gyereket tőle, és igazad is van. Ha igazán szeret akkor megérti, és lesz gyerek. Ha meg nem akkor tényleg el kellene gondolkodni mit szeretnél és mi a fontosabb számodra.
Persze azon is el kellene gondolkodni, hogyha rossz az anyagi helyzetetek, akkor érdemes-e újabb gyereket vállalni(még akkor is ha a másik kettő nem a te vérszerinti gyereked)..
Valahol érthető a párod álláspontja. De nem lehet elvárni szerintem egy nőtől, aki gyereket akar, hogy ezek miatt ne szüljön. Szerintem is mérlegelj, mi neked a fontos.
Én biztos nem tudnék lemondani arról, hogy saját babánk is legyen, de ez én vagyok, nem tudom neked ez mennyire fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!