Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy éreznétek a helyemben...

Hogy éreznétek a helyemben magatokat?

Figyelt kérdés
Ma nőnap. Párom elfelejti, nagy ügy. Bár ez lett volna... Tudta hogy nőnap van, de még fel sem köszöntött. Azt mondta, nem köszönt fel senkit, így nem lesz sértődés. De én a barátnője vagyok már 4. Éve. Eddig mindig min 1 sms-t kaptam. Vélemények?
2010. márc. 8. 15:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
szarügy
2010. márc. 8. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Így ne reklamáljon, ha nem érzed magadat nőnek mellette! Ezt ő fogja megbánni:)
2010. márc. 8. 15:50
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
a nőnap sztem inkább hivatalos ünnep, mint családi. én legalábbis eddig azt tapasztaltam, hogy suliban a fiú osztálytársaim, most meg a férfi kollégák köszöntenek minket. családban mi sem tartottuk soha, most sem.
2010. márc. 8. 15:50
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Messze van még az este, lehet meglep, vagy én vagyok naiv?
2010. márc. 8. 15:58
 5/13 anonim ***** válasza:
70%

Nekem fel sem tünt,hogy ma nönap van.

Párommal boldog családi életet élünk(2gyerek).

Igaz mi külföldön élünk,

engem ilyen meg adott "ünnep napok":valentin nap,nönap hidegen hagynak.

2010. márc. 8. 16:04
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Csak mi változott a 4 év alatt? 3 évig nem felejtette el, ünnepelte, most meg nem? ezért gondoltam, hogy lehet, hogy meglep valamivel.
2010. márc. 8. 16:07
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
ha ő nem, akkor köszöntsön fel más, és örülj annak. ha nem akar senkit most felköszönteni párod, akkor nem, ez van.
2010. márc. 8. 16:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nők megérdemlik, hogy felköszöntsük őket. A valentin nap kicsit más. Anyáknapját sem tartotok? f/21
2010. márc. 8. 16:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy mondat nem kerül semmibe. Ez alapvető figyelmesség. Nekem nagyon rosszul esne. Engem ma reggel keltett a párom egy puszival és felköszöntött. Fél percébe sem telt.
2010. márc. 8. 16:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szeretettel köszöntelek a Nemzetközi Nönap alkalmából!

Èn-e nélkül is nagyon jól érzem magam!XD

2010. márc. 8. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!