Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy éreznétek a helyemben...

Hogy éreznétek a helyemben magatokat?

Figyelt kérdés
Ma nőnap. Párom elfelejti, nagy ügy. Bár ez lett volna... Tudta hogy nőnap van, de még fel sem köszöntött. Azt mondta, nem köszönt fel senkit, így nem lesz sértődés. De én a barátnője vagyok már 4. Éve. Eddig mindig min 1 sms-t kaptam. Vélemények?
2010. márc. 8. 15:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is pont ez esik rosszul, hogy egy mondat miért fáj neki? Még ő haragudott, amikor mondtam, hogy legalább engem felköszönthetne. Nem várok virágot, csokit vagy bármi nemű pénzköltést. De az miért jelent megerőltető munkát, hogy annyit mondjon: Boldog nőnapot?

Ráadásul együtt élünk, mellettem ébredt fel, még nem is itt a suliban kellene mondania.

Nem hiszem hogy felköszönt, nem úgy néz ki. Tegnap a nagybátyjától megkérdezte, hogy miért hozott virágot.

Annyira rosszul esik, hogy egy h.ülye mondatot is sajnál tőlem:(

2010. márc. 8. 16:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Még nekem sem mondott egy szót sem a párom...kérdeztem, hogy nem felejtett el valamit? :D és viccesen csak annyit mondott: NEM! :)

(úgyhogy talán fontolgat valamit, mondjuk sokmindent bizti nem, mert távkapcsolatban vagyunk:()

De 2.5 évet én egy nőnapért nem dobok el:) Ez legyen a legkisebb gondom:D

2010. márc. 8. 16:46
 13/13 anonim ***** válasza:

az ajándékokat és felköszöntéseket nem kell elvárni, csak örülni neki, ha kapsz :D így boldog leszel .

Engem se köszöntöttek fel és bevallom, rosszul esett, de rájöttem, hogy nem szabad ezen szomorkodni.

2010. márc. 10. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!