Hogy éreznétek a helyemben magatokat?
Igen, nekem is pont ez esik rosszul, hogy egy mondat miért fáj neki? Még ő haragudott, amikor mondtam, hogy legalább engem felköszönthetne. Nem várok virágot, csokit vagy bármi nemű pénzköltést. De az miért jelent megerőltető munkát, hogy annyit mondjon: Boldog nőnapot?
Ráadásul együtt élünk, mellettem ébredt fel, még nem is itt a suliban kellene mondania.
Nem hiszem hogy felköszönt, nem úgy néz ki. Tegnap a nagybátyjától megkérdezte, hogy miért hozott virágot.
Annyira rosszul esik, hogy egy h.ülye mondatot is sajnál tőlem:(
Még nekem sem mondott egy szót sem a párom...kérdeztem, hogy nem felejtett el valamit? :D és viccesen csak annyit mondott: NEM! :)
(úgyhogy talán fontolgat valamit, mondjuk sokmindent bizti nem, mert távkapcsolatban vagyunk:()
De 2.5 évet én egy nőnapért nem dobok el:) Ez legyen a legkisebb gondom:D
az ajándékokat és felköszöntéseket nem kell elvárni, csak örülni neki, ha kapsz :D így boldog leszel .
Engem se köszöntöttek fel és bevallom, rosszul esett, de rájöttem, hogy nem szabad ezen szomorkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!