Csúnya vagyok? Mi rajtam az affektáló és mű? (ezt mondták. )
egy kérdésben valaki kitette a fotómat, hogy szép vagyok-e szerintetek, mert stb....
a kérdést szerencsére leszedték. de tényleg olyan csúnya vagyok?
mi rajtam a mű meg affektáló???? (ezt írta az egyik válaszoló)
se nem szolizok, alig festem magam, a képeken is csak spirál meg szemceruza van rajtam...
én megnéznék másik képet is rólad
mert az elsőről egy 30-as leszbikus nő jut eszembe
a másodikról egy 15 éves kislány
nos, én is azok közé tartozok akik azt mondják, hogy nem vagy csúnya! tényleg nem, hidd el!
de az a szőke haj valami borzasztóó :S
sokkal sokkal jobban áll a barna! :) ne haragudj rám ezért, de én így gondolom..
Csak átfutottam a válaszokat, ne haragudj, ha már leírták...
Szerintem egyáltalán nem vagy csúnya, viszont a szőke nagyon nem áll jól neked. Maradj a barna hajnál.
Amúgy, mi az, hogy "és a hajamon mi nem tetszik? nem vasalom, nem akarom tönkretenni."?! Azzal is eléggé tönkreteszed, hogy fested, a vasalástól, ha nem viszed túlzásba, nem fog kihullani a hajad...
nekem nagyon szimpatikus vagy:) tök aranyosnak nézel ki. a szőke haj nekem se tetszik egyáltalán, szerintem a barnával sokkal jobb a szép zöld szem, meg az egész arcod. :)de ha neked tetszik, akkor úgy hordd.abszolút nem vagy mű sem. sőt szerintem még kövér sem vagy. csak tudod manapság akire nincs rászáradva a bőr, meg nincsen botlába, botkeze, meg minuszos mellei, az "kövér" nek van titulálva.
az önbizalom kérdésről lenne mit mondanom neked. sohase törődj azzal, hogy tökidegen emberek lefikáznak, akik lehet, hogy bányarémek egytől egyig, vagy ki tudja. nem látod őket. nem kell neked megfelelned magadon kívül senkinek sem.szóval legyen önbizalmad jól nézel ki :)
szerintem hagyd ezt az oldalt a p*csába a sok hülyével együtt, és éld boldogan az életed :)
még egy pár dolog. szemed világos, a hajad sem fekete, sztem alapból a bőröd is fehér. leégnél. tehát szolizni, napozni csak óvatosan szabad, mértékkel, és a megengedett időszakban(már ha akarsz).
a száddal meg nincsen semmi baj. szerintem kimondottan k*rvaszép:D
az orrod se nagy? nehogy kés alá feküdj emiatt. írtad h nincs rá pénzed, de ha lenne is akkorse.
nem kell senkinek sem úgy kinézni mint a modellek, akik már inkább a sebészek által kreált valamik, mint emberi lények. én behányok az ilyenektől. a természetességtől nincs szebb a világon!
tudod a mai világban már ki*aszott nagy baj van sok emberrel. elvárják a másiktól, hogy úgy nézzen ki, mint amit a szennylapokban meg a TV Mocsok-on látnak. de LE KELL SZ*RNI.
Nagyon nem vagy szimpatikus.
A szőke hajad csúnya, ápolatlan. Valamelyik képen zsíros is!
A szemöldököd is idétlen.
A szemed szépecske.
Túl búvalb.szott, beképzelt fejeket vágsz a képen.
Ezzel a szőke hajjal tényleg egy igénytelen olcsó k.rvának nézel ki. A barna haj határozottan jobban áll.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!