Csúnya vagyok? Mi rajtam az affektáló és mű? (ezt mondták. )
egy kérdésben valaki kitette a fotómat, hogy szép vagyok-e szerintetek, mert stb....
a kérdést szerencsére leszedték. de tényleg olyan csúnya vagyok?
mi rajtam a mű meg affektáló???? (ezt írta az egyik válaszoló)
se nem szolizok, alig festem magam, a képeken is csak spirál meg szemceruza van rajtam...
köszi a hozzászólásokat
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:20 - nek üzenem, hogy egyáltalán nem látom magam szépnek, írtam is, hogy azért tettem fel smink nélküli képet, mert azt írták, hogy mű vagyok. És a sminkkel nagyon sokat lehet javítani a kinézeten, az nem reális kép.
piercing??????????????????????
hoool??????:)
Szerintem itt sokan csak azért kezdtek el ilyen nagyon minősíthetetlenül válaszolgatni, mert 1. sárga a haja- ami nekem sem tetszik sokkal kifejezőbb és szebb az arcod a másik képen amin barna a hajad vagy vöröses. Ez a hajszín neked nagyon nem áll jó. 2. talán a nagy szemei miatt mert páran írták, hogy gubbaszt meg mit tudom én.. hát nem is tudom de szerintem elég sokan szeretnének ilyen szép nagy zöld szemeket.
Szolizni ki akar menni? Aki szét akarja b@szni a bőrét, hiába írják, hogy csak párszor kell elmenni nem kell túlzásba vinni, akkor is kb ugyanolyan, ha kimész a napra. Már veszélynek vagy kitéve!
Amúgy meg a bőrszíne teljesen rendben van, nem kell szolival elrontani.
Vékony a szája? Már megbocsáss, de hogy a ló büdös búbánatban tehet ő erről? Bírom mikor ilyeneket írnak, hogy vékony a szád.. Ne azt nézd, hanem az összhatást. Ne azt írd, ami neked tetszik vagy tetszene.
Az egy dolog, hogy neked nem tetszik de még is tehet ő róla, tehet az az ember róla, hogy milyen lett a szája vastagsága?! Istenem-.-"
Ja és több smink sem kell! Ennyi pont elég!
Összegezve: Szerintem szép vagy! Még az orrod is teljesen jó, nem is nagy, maximum csak hosszú, de pontosan illik az arcodhoz.
Csak a hajad az, ami nekem sem tetszik de végül is te tudod. Más színnel jobban állna.
Nos a képeiden lehet látni hogy kövér a fejed meg írtó vastag a karod.Meg nem értetted hogy mért írják rólad hogy igénytelen vagy nos hát akár ezért is.És igen a hajad is igénytelen sárga...
De amúgy neked is nagyon nagy a pofád és nem értem mért húzod fel magad inkább fogadd el hogy ez az igazság és inkább tegyél ellene könnyebb kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!