Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya vagyok? Mi rajtam az...

Csúnya vagyok? Mi rajtam az affektáló és mű? (ezt mondták. )

Figyelt kérdés

egy kérdésben valaki kitette a fotómat, hogy szép vagyok-e szerintetek, mert stb....

a kérdést szerencsére leszedték. de tényleg olyan csúnya vagyok?

mi rajtam a mű meg affektáló???? (ezt írta az egyik válaszoló)

se nem szolizok, alig festem magam, a képeken is csak spirál meg szemceruza van rajtam...

[link]

[link]

2011. aug. 10. 10:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
81%
az arcod, szép mondjuk ha 10-es skálán néznénk akkor nállam az arcod 8 lenne, de a szőke hajad kataszrtófális ezért az arcod szőke hajjal nállam 3-ast is alig éri el. Barna hajjal sokkal jobban nézel ki. szőkén csúnya vagy
2011. aug. 10. 10:42
 12/61 anonim ***** válasza:
55%
nekem nem tetszel, szőke hajajd csúnya és igénytelen hatása van, a képeken nagy az orrod, vékony a szád, és az első képen nem tudom hova húzhattad föl a szemöldököd de elég béna.
2011. aug. 10. 10:45
 13/61 anonim ***** válasza:
65%
Mért nem fogadod el, hogy az emberek szerint nem vagy szép? Ennyire csak a dicséretet akarod hallani? Akkor nem kell ide feltöltögetni képeket. Egyébként a legkevésbé sem vagy mű, de ha rám hallgatsz a szőke hajat hanyagold, a barna ezerszer előnyösebb neked.
2011. aug. 10. 10:59
 14/61 anonim ***** válasza:
69%
nem vagy egy nagy szám , csúnya se vagy. viszont az ápolatlan hatású szőke hajaddal tényleg csúnya vagy.
2011. aug. 10. 11:02
 15/61 anonim ***** válasza:
72%
szerintem nem vagy egy szépségkirálynő, de csúnya sem.
2011. aug. 10. 11:27
 16/61 anonim ***** válasza:
72%

átlagos, vagy kicsit alatta. a hajad nagyon alatta, meg a szemöldökszedést is átgondolhatnád. az állad se semmi, elég hegyeske, a szád meg igencsak vékony, főleg ha az orrod méretéhez viszonyítjuk.

de én azt azért nem mondanám semmiképp, hogy csúnya vagy.

2011. aug. 10. 11:43
 17/61 anonim ***** válasza:
54%
Szerinem nem vagy csunya, de valahogy olyan ellenszenves vagy. Talán ha a szemedet nem nyitnád ennyire tágra, jobb lenne..
2011. aug. 10. 12:10
 18/61 anonim ***** válasza:
55%
Csak azt nem értem, ha te magadat szépnek látod (ez igaz mert itt bizonygatod, hogy nem vasalod a hajad, kevés sminket használsz meg így-úgy...)akkor mi a frász érdekel mások véleménye??? o.O
2011. aug. 10. 12:20
 19/61 anonim ***** válasza:
0%

Igen,csúnya vagy.

Talán ha szoliznál meg RENDESEN sminkelnéd magad akkor jobbak lennének a kilátásaid,a képeken nagy igénytelenséget látok.

2011. aug. 10. 14:54
 20/61 anonim ***** válasza:
69%

szerintem nem látszol affektálónak és műnek:) aki ezt írta, nem kell törödni vele:)

az is lehet, hogy csak a kép beállítása nem a legjobb és azért tűnhet úgy a képed, hogy vkinek nem jön be...de ez nem jelenti azt, hogy nem vagy szép, mert szerintem igenis szép vagy:)

amúgy legyél egy kicsit vidámabb és készítenek rólad, akkor nem legyél annyira komoly, hanem inkább látszon rajtad, hogy vidám vagy:) az is sokat jelent áááááám:)

szépvagyéskész:)

remélem segítettem:)

2011. aug. 10. 15:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!