Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya vagyok? Mi rajtam az...

Csúnya vagyok? Mi rajtam az affektáló és mű? (ezt mondták. )

Figyelt kérdés

egy kérdésben valaki kitette a fotómat, hogy szép vagyok-e szerintetek, mert stb....

a kérdést szerencsére leszedték. de tényleg olyan csúnya vagyok?

mi rajtam a mű meg affektáló???? (ezt írta az egyik válaszoló)

se nem szolizok, alig festem magam, a képeken is csak spirál meg szemceruza van rajtam...

[link]

[link]

2011. aug. 10. 10:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
100%
Na tudod mit majd én megmondom itt neked ha már más nem tudja. Mindenki itt kertel hogy nagy az orrod ilyen a fejed olyan utána meg de azért nem vagy ronda.Basszus mondjátok már meg neki mit gondoltok.Én azt gondolom hogy egyáltalán nem vagy ronda sőt az arcod nagyon helyes.De nagyon igénytelen vagy és szerintem te ilyen rocker csaj lehetsz vag ynem tudom de mindegy is a lényeg hogy a szőke hajat felejtsd el meg az ilyen idétlen kamerabeállításokat.Sminkeld magad öltözködj igényesen, jársz szoliba és akkor jó leszel.Lelehet pontozni de én legalább az igazat mondtam.
2011. aug. 10. 15:56
 22/61 A kérdező kommentje:

köszi.

valami mondja meg, mit ért igénytelenségen, miért vagyok igénytelen?

nem szolizok, tény, nem akarom tönkreb@szni a bőröm, napozni, se nyaralni még nem tudtam.

Direkt tettem fel olyan képet, ahol nem, vagy csak kevésbé vagyok kifestve

az orrom nagy, tudom, de nincs több 100E Ft-om megcsináltatni, meg nem is akarom. a szám vékony, tudom, erről sem tehetek.

eddig mindenki (itt is) azt mondta, hogy a szőke jobban áll. na jó, 90%-a annak, akit kérdeztem.

én meg szőkén tetszem magamnak.

majd keresek képet, amin ki vagyok festve, mert látom, az nem tetszik sokaknak, hogy nincs rajtam itt festék...

2011. aug. 10. 17:16
 23/61 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el magad! Ne másoknak akarj megfelelni!!! Nem kell se más képet keresned, se szoliznod, se más hajszín, ha így tetszel magadnak akkor ne érdekeljen ki mint mond róla.
2011. aug. 10. 18:05
 24/61 anonim ***** válasza:
Szerintem meg szép vagy, és ők itt csak kritizálni tudják az embert. Alig látni jó hozzászólást, mert irigykednek. Örülnének akik itt fikáznak, ha olyan szemei lennének, mint Neked. Ne foglalkozz velük! Ismerlek, itt nem mondom el, hogy ki vagyok. Egyébként meg, kedves válaszolók, ne arc alapján döntsetek, mert amúgy KÚRVA JÓ STÍLUSA VAN.
2011. aug. 10. 20:40
 25/61 A kérdező kommentje:

nah, kezdek kíváncsi lenni... :P

egyébként bírom én a kritikát, csak magyaráznák meg, hogy mi az, ami nem tetszik.

azért, mert itt azt írják, se szolizni, se a hajam átfesteni nem fogom.

Csak érdekelt, hogy tényleg olyan ronda-e a fejem, mint a másik kérdésben írták(?)

2011. aug. 10. 21:17
 26/61 anonim ***** válasza:
Jajj de most ez is megint hülyeség mert mindnekinek más stílus tetszik kedves utolsó válaszoló szóval nem kell itt osztani az eszed..:D
2011. aug. 10. 21:24
 27/61 anonim ***** válasza:
Egyébként meg ne haragudj de Te tetted ki a kérdést mi csak válaszooltunk..
2011. aug. 10. 21:26
 28/61 Bogee123 ***** válasza:
95%
Szerintem nagyon szép vagy, tökéletes lenne az arcod, ha vastagabb lenne a szád:) de erre való a rúzs és a szájfény...nemvagy abszolút sem utcasarki kinézetű, sem affekteló, sem mű. SZerintem így jó vagy éskéész:)
2011. aug. 10. 22:14
 29/61 anonim ***** válasza:

nem is az h ronda vagy...csak elég ellenszenves fejed van...és a szőke tényleg nem nyerő...ez a csúnya "sárgaszőke" szín nem a szép napsütötte szőke mint pl: [link]

és sztem csak azért mondják h a szőke jobban áll mert a kérdésedből levehető h milyen választ vársz :/

de ha meg neked az tetszik és nem vagy hajlandó változtatni akkor meg mi a francért teszel fel itt kérdést???

2011. aug. 11. 10:15
 30/61 anonim ***** válasza:
52%
Kedves Kérdező! Van neked egy odaadó szerelmed évek óta, tele vagy barátokkal és a környezetedben szinte mindenki szeret. Egy csomó irigyed van az eszed és a megjelenésed miatt. Ne foglalkozz itt ezekkel a képmutatókkal. Nekik abból áll a npjuk, hogy lesik ki rak fel képet, és azt jól lehordják. ( Lehet lepontozni.) Tisztelet a kivétellel.
2011. aug. 11. 11:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!