Csúnya vagyok? Mi rajtam az affektáló és mű? (ezt mondták. )
egy kérdésben valaki kitette a fotómat, hogy szép vagyok-e szerintetek, mert stb....
a kérdést szerencsére leszedték. de tényleg olyan csúnya vagyok?
mi rajtam a mű meg affektáló???? (ezt írta az egyik válaszoló)
se nem szolizok, alig festem magam, a képeken is csak spirál meg szemceruza van rajtam...
köszi.
valami mondja meg, mit ért igénytelenségen, miért vagyok igénytelen?
nem szolizok, tény, nem akarom tönkreb@szni a bőröm, napozni, se nyaralni még nem tudtam.
Direkt tettem fel olyan képet, ahol nem, vagy csak kevésbé vagyok kifestve
az orrom nagy, tudom, de nincs több 100E Ft-om megcsináltatni, meg nem is akarom. a szám vékony, tudom, erről sem tehetek.
eddig mindenki (itt is) azt mondta, hogy a szőke jobban áll. na jó, 90%-a annak, akit kérdeztem.
én meg szőkén tetszem magamnak.
majd keresek képet, amin ki vagyok festve, mert látom, az nem tetszik sokaknak, hogy nincs rajtam itt festék...
nah, kezdek kíváncsi lenni... :P
egyébként bírom én a kritikát, csak magyaráznák meg, hogy mi az, ami nem tetszik.
azért, mert itt azt írják, se szolizni, se a hajam átfesteni nem fogom.
Csak érdekelt, hogy tényleg olyan ronda-e a fejem, mint a másik kérdésben írták(?)
nem is az h ronda vagy...csak elég ellenszenves fejed van...és a szőke tényleg nem nyerő...ez a csúnya "sárgaszőke" szín nem a szép napsütötte szőke mint pl: [link]
és sztem csak azért mondják h a szőke jobban áll mert a kérdésedből levehető h milyen választ vársz :/
de ha meg neked az tetszik és nem vagy hajlandó változtatni akkor meg mi a francért teszel fel itt kérdést???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!