Önbizalomhiány és nagy orr?! = (
Utálok emberek közé menni, minden bajom van, ha ki kell mennem az utcára..Egyáltalán nincs önbizalmam, ami valószínű a nagy orrom miatt van! De már olyan szinten önbizalomhiányom van, hogy néha a saját családom előtt zavarban vagyok! Én már ezt nem bírom tovább. Mindig itthon vagyok,egyedül..bezárkózva..Utálok kimozdulni, de ha mégis mennem kell valamerre pl. boltba vagy máshova, akkor minden bajom van. Úgy érzem mindenki engem néz és rajtam röhögnek. Olyankor szédülök, és csak elfele nézek, nem merek az emberek szemébe nézni, olyan zavarban vagyok! Valaki segítsen! :(
egy 20 éves lány
Sziaa:)
Nem ezek a fontos dolgok az életben:)
Van aki kövér, van aki sovány, én pl rettentő alacsony vagyok, nagy a fejem, nem szép a bőröm, és szintén kicsit nagyobb az orrom,a barátom egy rettentő ronda ember, alacsony, hájas, a legjobb barátnőm pedig ilyen nagy kankalin, 30 kiló, hármat lép, és eltörik a lába, tesóm szeplős, megőrül tőle, és tiszta pigment folt az egész teste. Azt hiszed érdekel???:D Mondok valamit: azt hiszed, hogy érdekel valakit az orrod?? Senkit!:) Ez olyan, mint a strand. Régen szétaggódtam magam, alig mertem levenni a fürdőruhát, mert hájas vagyok, de láttam, hogy nálam sokkal kövérebb emberek vannak, de egyáltalán nem foglalkoztam velük-->ők se foglalkoznak velem:) Mindenki csak maga miatt aggódik. Tanuld meg értékelni magad, mert mindenkinél vannak csúnyább emberek:)
Nézd meg ezt:) http://www.youtube.com/watch?v=Q4f_UNMNONA
Hasonló cipőben járunk.
Nekem is nagy az orrom.
És NÉHA én se akarok sehová se menni.
De hidd el nem vagy ezzel egyedül.Még a világ leggyönyörűbb emberének is elege van,nincs kedve a többiek közé menni.Sőt,mostanság még többen vannak így.
Hidd el nem röhögnek ki. Ha rendesen fel vagy öltözve,nem vagy büdös,meg szép ápolt vagy,akkor semmi sincs.Az emberek nem nevetik ki egymást az utcán.
Nekem is nagy orrom van,de mégis szépnek tartanak. Megnéznek az utcán,bejövök a pasiknak.Egy ideig én is csúnyának tartottam magam,de nem nem vagyok az! Biztosan te se ,csak el vagy keseredve.
Növeld az önbizalmadat: vegyél fel szexi fehérneműt,sminkeld ki magad,tornázz-táncolj és jobban fogod érezni magad!
Modellek nagy orral:
Emberek kiket kiröhögnek az utcán(de még őket sem mindig):
Szia!
Őszintén megmondom neked, én cserélnék a te gondoddal!
Nekem az egész arcom csupa heg, és pattanás, már több éve szenvedek vele, voltam kozmetikusnál, bőrgyógyásznál, szettem nagyon erős gyógyszereket, 10 ezer + os krémek, arclemosók és semmi sem használ.Gubicsok vannak a fejemen, és nagy puklik, mert folyamatosan jönnek ki új pattanások.Na én így nem merek utcára menni.Tisztában vagyok a belső értékeimmel, mert motorozok, szólógitáron nagyon jól játszom, verseket írok, rajzolok(4 éve szakkörön), 8 évig táncoltam.De mégis az arcom.Nagyon szégyenlem, hogy azt gondolják rólam hogy igénytelen vagyok, miközben az egész napom azzal megy el hogy kezelni próbálom.Átérzem a gondod, de örülnék ha az orrommal lenne gondom.Inkább az, mint ez.De am javíthat rajta ha sminkeled az orrod.Youtube-ba írd be hogy nose counturing, és keress valamit, hátha segít.
Fel a fejjel, ez legyen a legkisebb bajod, és szerintem túl is reagálod!:)
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!