Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Önbizalomhiány és nagy orr?! = (

Önbizalomhiány és nagy orr?! = (

Figyelt kérdés

Utálok emberek közé menni, minden bajom van, ha ki kell mennem az utcára..Egyáltalán nincs önbizalmam, ami valószínű a nagy orrom miatt van! De már olyan szinten önbizalomhiányom van, hogy néha a saját családom előtt zavarban vagyok! Én már ezt nem bírom tovább. Mindig itthon vagyok,egyedül..bezárkózva..Utálok kimozdulni, de ha mégis mennem kell valamerre pl. boltba vagy máshova, akkor minden bajom van. Úgy érzem mindenki engem néz és rajtam röhögnek. Olyankor szédülök, és csak elfele nézek, nem merek az emberek szemébe nézni, olyan zavarban vagyok! Valaki segítsen! :(

egy 20 éves lány

2011. júl. 21. 20:45
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
jajj bocsánat, most látom ,hogy rossz kategóriába írtam!
2011. júl. 21. 20:48
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
képet nem tudsz linkelni hogy mennyire nagy? mert frizurával meg smikkel stb sokat lehet rajta javítani, ne félj! ha linkelsz képet (akár saját, akár google-s) akkor majd megpróbálok segíteni :)
2011. júl. 21. 20:53
 3/29 anonim ***** válasza:
Ismerős Neked Barbara Streisand név? Neki is nagyobb az orra az átlagosnál, mégis szép, és a pasik is oda vannak érte :)
2011. júl. 21. 20:57
 4/29 anonim válasza:
100%
Az én orrom is nagy :)) de nagyon nem érdekel ahogy másokat se :D ilyen vagyok és kész :).... és tényleg egy jó frizuval és sminkel tényleg senki nem fogja nézni az orrod ... nézd meg sarah connort :)
2011. júl. 21. 21:00
 5/29 anonim válasza:
15L
 6/29 anonim ***** válasza:
Igazából nem sok embert zavar az orrod. Az intelligenseket legalábbis nem. Ezt csak magadban kell helyreraknod, bár ez mindennél nehezebb, felülkerekedni önmagadon :)
 7/29 anonim ***** válasza:
Ha ez komoly komplexust okoz neked, akkor kérj segítséget pszichológustól, és ne búsulj már feltalálták a plasztikai sebészetet, ráadásul részletfizetést is lehet kérni sok helyen. Amúgy más is nagynak látja, vagy csak te látod annak?
2011. júl. 21. 21:02
 8/29 anonim ***** válasza:
0%

20:57 Igen tényleg nagyon szép...

[link]

2011. júl. 21. 21:03
 9/29 anonim válasza:

Képzeld, az emberek mindig találnak magukon valami visszataszítót. Amúgy lehetséges, hogy csak te látod nagynak, mert az elméd felnagyítja. Nekem is voltak ilyen gondjaim, pl. 17 évesen csak zselés hajjal éreztem jól magam, anélkül úgy éreztem, hogy úgy nézek ki, mint egy nyomorék. Szerencsére elmúltak ezek a fóbiák, és jóképűnek találom magam :P

Amit akarok mondani:

1. nem vagy egyedül

2. ha kell egy beszélgetőtárs akkor nyugodtan írj privibe.

üdv 21f

2011. júl. 21. 21:03
 10/29 anonim ***** válasza:
24%
BOCS DE SZERINTEM EZ BETEGES!!! mekkora orrod van, mint pinnokionak?? én is komolyan kiváncsi vagyok egy képre, ha lehet küld privátba, nem vagyok gunyolodó típus szeretek megérteni másokat. Nem élhetsz bezárva csak azért mert nagy az orrod. küldj képet légyszí.:)
2011. júl. 21. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!