Önutálat, önbizalomhiány, Mit tegyek?
Lassan 16 leszek és ez az állapot nem most alakult ki, de szörnyűvé teszi a napjaimat.. Először is akárhányszor belenézek a tükörbe egyszerűen egy ronda arcot látok (és van hogy ez a tény annyira elszomorít hogy elkap a sírás) - egy aránytalan testtel és mindig szarul álló hajjal.. Gyűlölöm magam inkább nem is nézek tükörbe mert elveszi az egész kedvem.. A testem aránytalan (túl széles vállak, keskeny csípő, kis mell , nagyon vékony is vagyok)a ruhák nem állnak jól rajtam.. Volt már arra is példa hogy megpróbáltam megbarátkozni önmagammal de olyankor meglátok egy nálam sokkal szebb lányt és az önbizalmam lemegy - 10000-re.. Az aggasztó az (számomra nem de ha a körülöttem élők megtudnák biztosan nem hagynák annyiban) simán tudok magamban kárt tenni, egyszerűen nem érdekel a fájdalom olyankor, volt már arra is példa hogy komolyan de tényleg nagyon komolyan elgondolkoztam az öngyilkosságon de tettlegességig nem fajult a dolog..Nem tudom mit kéne tennem, kérlek benneteket hogy segítsetek!!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Megkérdezhetem milyen anyagi helyzetben vagy kb?
Örülj, hogy vékony vagy hidd el az már egy jó dolog és lehet, hogy csak te látod magad aránytalannak.
Próbálj szépen öltözködni, divatosan, de egyedien, ha érdekel, hogy akkor még írj.
A hajadat próbáld vasalni hajvasalóval és akkor jobban fog állni.
Sminkeld magad: szempillaspirál, alapozó, korrektor, púder, szájfény, szemceruza.
És persze próbálj meg pozitívan gondolkodni...
Ha bármikérdésed van akkor írj még!
Honnan veszed a ruháidat?és milyenek?
Másoknak mi a véleménye rólad?
Ja akkor próbálj vágatni a hajadból v. szakértő véleményét kérni...
Szia kedves kérdező.
Valóban ennyire ronda lennél? Aztnem hiszem.
Megadom az msn-em..mutass képet:)megmondom, hogy mi a szitu veeled.:)
Velem is ez a baj..:S önbizalom hiány
hasonló helyzetben vagyok.
lassan töltöm a 16-ot.irjáál priváltban.légyszii.
cica_csillu_cica@hotmail.hu
wárom válaszod:)
8.-ban kis melled miatt cikiztek?Pedig akkor még sok lánynak van kis melle örülj, hogy kis melled van.Hogy cikiztek vele?
Am ne látszódjon, hogy megbántanak...
Szia :)
Én is ilyen voltam de valahogy túl tudtam rajta tenni és mindent megtettem, hogy szebb legyek. Ha küldesz privibe egy képet magadról megpróbálok segíteni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!