Miért van bennem ekkora megfelelési kényszer-önbizalomhiány? /:
jaj,nyugi van nálad csúnyább lány is nem is egy:) Örülj,hogy vékony vagy szerintem sokan irigyelnének.
Fogadd el magad olyannak amilyen vagy és ne érdekeljen mások véleménye.A barátaidra hallgass,mert ha jó barátok nem hazudnak neked.És a kinézet az csak egy dolog.Legyél boldog és mosolyogj mert az fontosabb szerintem mint a kinézet.Lehet valaki szép,de morcis és szomorú,és lehet valaki nem a legszebb,de önmaga és mosolygós+vidám.
Fel a fejjel:"D és nyugodtan nézz tükörbe,nem hiszem,hogy összetörne:) Próbáld ki:p
szia:)
szerintem sem vagy csúnya, ez biztosan:) az már egy nagyon jó dolog, hogy magas vagy ééés vékony:) tudod mások pont olyanok szeretnének lenni, mint te...szenvednek a fogyizással...:)
nézd meg mennyi modell van...büszkék arra, hogy olyan vékonyak...és még a divattervezők is kapkodnak utánuk...:)
de ha megnézed őket smink nélkül...meglepődsz, milyenek is valójában:)
az első lépés, hogy mondogasd magadnak, hogy nem vagyok csúnya, szép vagyok, elégedett vagyok azzal amit látok:)
biztos vagyok benne, hogy van vmi rajtad, ami szeretsz magadon...hangsúlyozd ki azt, és légy büszke rá, mosolyogj, mert a megjelenésedet is sokat szépííííít:)
és ami még fontos, nem másokhoz viszonyítsd magad!!!!!!!!!!!!!ne nézegesd pl. a sztárokat, hogy milyenek, mert tudod az se mindig a valóságot mutatja, a másik dolog meg, hogy mindenkinek más tetszik:)
most gondolj bele, ha mindenkinek uyganaz a stílusú, kinézetű ember tetszene, akkor elég sokan maradnának pár nélkül...de ez nem így van:)
lehet, hogy tök sok mindenkinek tetszel, csak nem tudsz róla...mert folyton arra gondolsz, hogy nem vagy szép:)
nem akarj másoknak megfelelni...az nem jó:) miért is akarnál megfelelni...ha valaki szeret, akkor szeressen úúúgy ahogyan vagy:)
és ha vki nem szeret úgy, akkor azzal ne is foglalkozz...mert az nem is szeret igazán...:)
amúgy ha vki nem a legszebb ( és ezt most nem rád értem, csak példaként írom ) annak is meg vannak az előnyei...tudod míg egy szuper bomba modell nőnek sokkal nehezenn olyan btokat, párt találni, aki nem csak a külseje miatt van vele, mert tudod sokan úgy választanak, akivel lehet dicsekedni...de így nem lehet biztos abban, hogy azok az "barátok" valójában szeretik-e...míg a kevésbé szép gondolhatja azt, hogy a párja pl. nem csak azért szeretni, mert "tökéletes" rajta minden...és tudod ez a a fontos...mert még a kapcsolat is tartósabb lehet:)
tehát fogadd el önmagad, mert tuti biztos nincs miért elégedetlenkedned, csak talán sokat hasonlítgatod magad másokhoz...:)
fel a fejjel csajszi:)
sok sikert:)
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!