Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Önbizalomhiány és nagy orr?! = (

Önbizalomhiány és nagy orr?! = (

Figyelt kérdés

Utálok emberek közé menni, minden bajom van, ha ki kell mennem az utcára..Egyáltalán nincs önbizalmam, ami valószínű a nagy orrom miatt van! De már olyan szinten önbizalomhiányom van, hogy néha a saját családom előtt zavarban vagyok! Én már ezt nem bírom tovább. Mindig itthon vagyok,egyedül..bezárkózva..Utálok kimozdulni, de ha mégis mennem kell valamerre pl. boltba vagy máshova, akkor minden bajom van. Úgy érzem mindenki engem néz és rajtam röhögnek. Olyankor szédülök, és csak elfele nézek, nem merek az emberek szemébe nézni, olyan zavarban vagyok! Valaki segítsen! :(

egy 20 éves lány

2011. júl. 21. 20:45
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
nekem meg ilyen krumpli orrom van :D:D nem tudom mennyire sminkeled magad. barna szemem van,fekete szemceruzával kifestem egy meg spirál és akkor már a szememen van a hangsúly.ezáltal kisebbnek látszik az orrom:D
2011. júl. 21. 21:06
 12/29 anonim válasza:

Biztos hogy az orroddal van a baj? Nem lehet hogy szorongsz és az orroddal próbálod magyarázni? Ebben az esetben pszichológust keress fel!

Egyébként biztos benned és rajtad is van olyan dolog amit ha kiemelsz, hangsúlyozol akkor igazán vonzó nőnek tarthatod magad és jó érzéssel, magabiztosan járhatsz-kelhetsz az emberek között.

Szerintem ezt gondold át! Minden fejben dől el!

2011. júl. 21. 21:07
 13/29 anonim válasza:
lehet h már csak bebeszéled magadnak:)ja,amúgymeg sz*rd le mások véleményét.meg ha látják rajtad h zavarba vagy meg h szégyenlős,sebezhető vagy,már csak azért is b*sztatni fognak...sajnos ilyen világot élünk h mindenki csak azt nézi h néz ki a másik,h ő mennyivel szebb ilyesmik.
2011. júl. 21. 21:09
 14/29 anonim ***** válasza:
21:03 kissé lekezelőnek éreztem a válaszod... Barbra Streisand egy majdnem 70!! éves hölgy, és nagyon szép ahhoz képest, és szerintem nem ide illő a válaszod...épp egy FULLönbizalomhiányos lányt probálnak biztatni, és le blamálod ezt a biztatást, szerintem nincs amit itt keress.
2011. júl. 21. 21:12
 15/29 anonim ***** válasza:
23%

biztos van vmi ronda osztálytársad akinél szebb vagy

viszonyitsd magad hozzá

én is ezt teszem

kölőmben én is önbizalomhiányos lennék

és ha mondjuk szép a szemed vagy nemmtom akk próbáld azt hangsújozni :D de nagyon hogy ne az orrodra figyeljenek hanem a szépen kisminkelt szemedre

2011. júl. 21. 21:20
 16/29 anonim ***** válasza:
Van akinek még jól is áll,de ha komoly gondokat okoz,menj pszichologushoz és ha igazolni tudod,hogy hátráltat ez minden téren azt hiszem olcsóbban megműtik.
2011. júl. 21. 21:49
 17/29 anonim ***** válasza:
nekem is nagy orrom van és sokszor érzem úgy magam mint te kérdező ráadásul a bőröm és elég rossz szal tömör gyönyör vagyok. írj privit ha gonolod én 17 vagyok lassan 18 nem sokkal kevesebb mint te :)
2011. júl. 21. 21:50
 18/29 anonim ***** válasza:
előző vagyok persze lány :)
2011. júl. 21. 21:50
 19/29 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem az orrod miatt van ez a helyzet, csak erre vetíted ki. Hiszen ha begubóztál, de teszem fel holnap lenne egy orrműtéted és utána a szép orroddal gátlások nélkül tudnál bármilyen társaságban felszabadultam beszélgetni?

Kérd a barátaid segítségét, ők biztosan segítenek.

Fiatal vagy még igaz, de ezek az évek nagyon gyorsan elmennek, úgyhogy nem éri meg búslakodni.

2011. júl. 21. 21:57
 20/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok választ,jól esik ilyen helyzetben a biztatás! :) dorcsyka1989@citromail.hu az email címem! Bárkinek a levelét örömmel fogadom! Szívesen levelezek bárkivel! :)
2011. júl. 21. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!