Szerintetek van okom önbizalom hiányra? (KÉP)
Figyelt kérdés
Az arcommal igazából megvagyok elégedve de az alakomat gyűlölöm.Rohadt széles a csípőm,és mindig oda vagy a seggemre hízok.Nyáron nem merek a Balatonon levetkőzni max valami eldugott helyen.Nagyon szar.Ti mit gondoltok róla?Légyszi őszintén!
2011. júl. 12. 16:02
1/40 anonim válasza:
Mittudom én, csomó ruha van rajtad, a ruha meg öltöztet, lehet, hogy hót ronda a tested alatta.
3/40 BaKs válasza:
Szerintem semmi baj vele, jól nézel ki.
4/40 anonim válasza:
Én is kb így nézek ki, én sem merek levetkőzni...
L/18
7/40 anonim válasza:
Őszínte leszek: Nem a külsőd érdekelne. A belsődet szeretném megismerni! De más szempontból nincs baj az alakoddal.
9/40 anonim válasza:
Ha te nem vagy megelégedve a testeddel, más sem lesz. Ha ezt érezteted, a környezeted is így fogja gondolni.
10/40 anonim válasza:
Egy par honap sport/kondi nem artana azert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!