Az a problémám, hogy elég nagy önbizalom hiányom van. 15 éves vagyok, szőke hajam van és kék szemem, az alakom állítólag normális. Volt aki mégis megszólt hogy úgy nézek ki mint egy Barbie baba. Szerintetek?! :/
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 01:20
1/5 anonim válasza:
Hát a barbiek általában szépek:D
De most abból h leírtad hogy szőke vagy meg kék a szemed abból nem tudjuk megállapítani hogy szép vagy e:)
2/5 anonim válasza:
Ha most azért írtad ki a kérdést, hogy azt válaszoljuk, hogy jajj ez szép, biztos szép lehetsz... akkor inkább ne írj ki semmit.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam, csak elég kellemetlen amikor megszólnak az ilyenekért, amiről nem tehetek... :S
2011. júl. 13. 11:42
4/5 anonim válasza:
a barbik szépek:D de ez ugye attól is függ hmilyen az alakod,fejformád stb
5/5 A kérdező kommentje:
persze, a Barbiek szépek... de én nem vagyok az!
A másik meg az, hogy hosszúkás a fejformám, és idegesítő ez a "barbizás".
2011. júl. 13. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!